Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

500 gram platinabaar (LPPM)

De 500 gram platinabaar wordt na bestelling nieuw gegoten afgeleverd. De platinabaren van vijfhonderd gram kunnen van diverse producenten afkomstig zijn, zoals van Heraeus en Umicore, waarbij de keuze voor de fabrikant afhangt van de actuele beschikbaar van de baren. Platina is overigens zeldzamer dan goud en een uitstekend fysiek edelmetaal om te investeren door een 500 gram platinabaar aan te schaffen.

Niet leverbaar

SKU
PTB500

De 500 gram platinabaar is bij uitstek geschikt om te investeren in fysiek platina dat vele malen meer zeldzaam is dan bijvoorbeeld goud. Goudpensioen werkt voor de levering van de 500 gram platinabaren samen met meerdere fabrikanten en afhankelijk van de beschikbaarheid van platina wordt de keuze bepaald. De producenten als Umicore en Heraeus beschikken uiteraard over een LPPM accreditatie, wat de garantie biedt voor een wereldwijde verhandelbaarheid en ook de zuiverheid en het gewicht van de platinabaar garandeert. Het btw tarief van 21 procent is bij de 500 gram platinabaar reeds in de prijs verwerkt.

Kenmerken 500 gram platinabaar
Een van de kenmerken van de 500 gram platinabaar is de zuiverheid van het edelmetaal. De baren zijn namelijk gegoten van 99,50 procent puur platina en worden via Goudpensioen na ontvangst van de bestelling nieuw gegoten geleverd. Een van de andere kenmerken van de 500 gram platinabaar is de spierwitte kleur van het edelmetaal. Per fabrikant kan de afbeelding op de platinabaren uiteraard verschillend zijn. Om daarvan een indruk te krijgen kan de afbeelding van de Umicore 500 gram platinabaar bekeken worden die als voorbeeld dient. Bestel online de platinabaar of profiteer van de lagere prijs per exemplaar door meerdere platinabaren van 500 gram in één keer te bestellen.

Let op!
Bij het bestellen van dit product kan het limiet die uw bank hanteert deze transactie mogelijk niet toelaten. Bij een standaard contract met uw bank is er een overschrijflimiet vastgesteld, dit limiet verschilt per bank en is meestal lager dan het bedrag van dit product. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw bank om eventueel uw limiet te verhogen. U dient dit product gelijk af te rekenen via IDeal of met een bankcaire spoedoverboeking.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt geleverd van een LPPM producent.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalPlatina
Gewicht van edelmetaal500 gram
Zuiverheid999,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:500 gram platinabaar (LPPM)