Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 kilo platinabaar (LPPM)

De 1 kilo platina baar bestaat uit puur platina en wordt na bestelling nieuw gegoten door de fabrikant geleverd. De 1 kilo platinabaar is online te bestellen en wordt door een van de LPPM producenten geleverd, zodat er altijd op vrije verhandelbaarheid van de platinabaren gerekend kan worden. Voor een investering in fysiek platina is de baar van 1 kilo een uitstekende optie.

Niet leverbaar

SKU
PTB1000

De 1 kilo platinabaar vertegenwoordigt een hoge waarde en kan prima als belegging of investering gekocht worden. Net als de prijzen van goud variëren ook de prijzen van het zeldzame edelmetaal platina. Afhankelijk van de economische bewegingen kan er op het juiste moment in fysiek platina geïnvesteerd worden of uiteraard in combinatie met andere investeringen. De 1 kilo platinabaar is wereldwijd vrij te verhandelen doordat de baren geproduceerd worden door LPPM geaccrediteerde fabrikanten, zoals Umicore en Heraeus. Uiteraard wordt de platinabaar van 1 kilo nieuw gegoten zodra de bestelling is ontvangen. Er zijn diverse fabrikanten beschikbaar die de platinabaar binnen een redelijke termijn kunnen leveren.

Kenmerken 1 kilo platinabaar
De kenmerken van de 1 kilo platinabaar kunnen van elkaar verschillen doordat er sprake is van meerdere fabrikanten die deze baren leveren. Dat betekent dat het merk in de afbeelding op de baar van platina kan verschillen net als de wijze waarop het gewicht en zuiverheid op een andere manier in de baar verwerkt kunnen zijn. De zuiverheid van 999,50 puur platina staat net als het gewicht van een kilogram uiteraard vast net als dat de levering door een LPPP edelmetaalbedrijf, zoals Umicore of Heraeus geschiedt. Bestel de 1 kilo platinabaar eenvoudig online of breidt de voorraad uit met meerdere kilobaren van platina.

Let op!
Bij het bestellen van dit product kan het limiet die uw bank hanteert deze transactie mogelijk niet toelaten. Bij een standaard contract met uw bank is er een overschrijflimiet vastgesteld, dit limiet verschilt per bank en is meestal lager dan het bedrag van dit product. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw bank om eventueel uw limiet te verhogen. U dient dit product gelijk af te rekenen via IDeal of met een bankcaire spoedoverboeking.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt geleverd van een LPPM producent.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalPlatina
Gewicht van edelmetaal1 kilogram
Zuiverheid999,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 kilo platinabaar (LPPM)