Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz American Eagle platina munt (2022-2024)

De 1 Oz Platina American Eagle munt bevat 31,1 gram platina en wordt uitgegeven door de US Mint. Het ontwerp geeft zowel Lady Liberty als de welbekende Amerikaanse zeearend weer. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens over deze munt.

In voorraad

In voorraad

SKU
PTAMEA1T-H
€ 1.451,75
Producent
  • United States Mint

De 1 Oz Platina American Eagle munt is een uitgave van de US Mint en bevat 999,5 platina met een gewicht van 31,1 gram. Deze bijzondere munt hoort thuis in elke collectie en is vervaardigd van een zeer zeldzaam edelmetaal. Het ontwerp is van Amerikaans oorsprong en geeft een afbeelding van Lady Liberty weer. Zij staat voor de verwelkoming van iedereen.

Kenmerken van de 1 Oz Platina American Eagle munt
Het indrukwekkende ontwerp van deze munt valt meteen op. Met Lady Liberty als herkenbaar symbool van de vrijheid. Dekeerzijde van deze munt wordt versierd door de afbeelding van een Amerikaanse zeearend, die in 1782 het nationale symbool van de Verenigde Staten werd. Deze kant van de munt geeft ook de zuiverheid en het gewicht van het platina weer samen met de nominale waarde van $100. Het spreekt uiteraard voor zich dat de intrinsieke waarde van deze munt vele malen hoger ligt.

Koop de 1 Oz Platina American Eagle munt
Deze prachtig ontworpen munt, koopt u direct in onze webwinkel. Plaats het product in uw virtuele winkelwagen en reken vervolgens eenvoudig af via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. Bezoek ons ook zonder afspraak op ons adres in Amsterdam waar wij u graag persoonlijk helpen met het plaatsen van deze order. Aanvullende gegevens over deze platina munt treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantThe United States Mint
HerkomstVerenigde Staten
MetaalPlatina
Zuiverheid999,5
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
JaarDiverse
Nominale waarde$ 100,-
Diameter (mm)32,7
Dikte (mm)2,4
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz American Eagle platina munt (2022-2024)