Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

500 gram palladiumbaar (LPPM)

De aanschaf van een 500 gram palladiumbaar is een prima investering in zeldzaam fysiek edelmetaal. De palladiumbaar kent een hoge zuiverheid van 999,5 en wordt vervaardigd door meerdere fabrikanten, die elk over een accreditatie van de London Platina and Palladium Market beschikken. De investering in de fysieke 500 gram palladiumbaar kan elk moment omgezet worden in geld, want de baar is door de accreditatie zonder belemmeringen over de hele wereld vrij te verhandelen.

Niet leverbaar

SKU
PDB500

De 500 gram palladiumbaar wordt nieuw gegoten door een van de fabrikanten met een LPPM accreditatie en dat biedt de zekerheid van een vrije verhandelbaarheid op wereldwijd niveau. De aankoop van een 500 gram palladiumbaar is dan ook een uitstekende investering en door de zeldzaamheid van het edelmetaal bovendien verzekerd van goede rendementen. De platinabaren met een gewicht van een halve kilogram zijn bovendien een uitstekende aanvulling op investeringen in baren van ander edelmetaal, zoals goud en platina. De prijs die bij de baar van palladium staat vermeld geeft de koopprijs inclusief het btw tarief van 21 procent weer.

Kenmerken 500 gram palladiumbaar
Aangezien de 500 gram palladiumbaar door uiteenlopende fabrikanten nieuw gegoten kan worden, kunnen de specifieke uiterlijke kenmerken verschillen. Bijvoorbeeld de merknaam die op de palladiumbaar staat vermeld van bijvoorbeeld Umicore of Heraeus en het lettertype dat daarbij gebruikt is. Er is echter bij de palladiumbaren van een halve kilo altijd sprake van één overeenkomst en dat is de typische zilverwitte kleur van het edelmetaal palladium. De baar bestaat altijd uit 999,5 puur palladium en dat is dus eveneens een overeenkomstig kenmerk te noemen van de 500 gram palladiumbaar, ongeacht welke fabrikant de baar van palladium nieuw heeft gegoten.

Let op!
Bij het bestellen van dit product kan het limiet die uw bank hanteert deze transactie mogelijk niet toelaten. Bij een standaard contract met uw bank is er een overschrijflimiet vastgesteld, dit limiet verschilt per bank en is meestal lager dan het bedrag van dit product. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw bank om eventueel uw limiet te verhogen. U dient dit product gelijk af te rekenen via IDeal of met een bankcaire spoedoverboeking.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalPalladium
Gewicht van edelmetaal500 gram
Zuiverheid999,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:500 gram palladiumbaar (LPPM)