Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 kilo palladiumbaar (LPPM)

De 1 kilo palladiumbaar wordt nieuw gegoten door een van de LPPM geaccrediteerde producenten geleverd. Uiteraard komen de palladiumbaren van gevestigde namen als Umicore en Heraeus en bestaan de baren uit 999,5 puur palladium. De vrije verhandelbaarheid op wereldniveau maakt het aantrekkelijk om te investeren in baren van dit zeldzame edelmetaal en kan een prima aanschaf zijn om aan risicospreiding te doen op het gebied van investeren in fysieke edelmetalen.

Niet leverbaar

SKU
PDB1000

De 1 kilo palladiumbaar wordt nieuw geleverd, waarbij er afhankelijk van de beschikbaarheid diverse fabrikanten zijn die de baar kunnen leveren. De aankoop van de 1 kilo palladiumbaar is in ieder geval een veilige belegging in fysiek edelmetaal met kans op een hoog rendement doordat palladium zeldzaam is. De fabrikanten die de palladiumbaar van 1000 gram leveren hebben een LPPM accreditatie, dat inhoudt dat de baar na ontvangst over de hele wereld op elk gewenst moment weer verhandeld kan worden. De prijs van de palladiumbaar is inclusief het btw tarief van 21 procent. Bij Goudpensioen wordt de 1 kilo palladiumbaar dan ook voordelig aangeboden.

Kenmerken 1 kilo palladiumbaar
De 1 kilo palladiumbaar heeft meerdere kenmerken zoals het gewicht van 1000 gram en de bijzondere zilverwitte kleur die kenmerkend is voor het edelmetaal palladium. De zeldzaamheid is eveneens van toepassing op het edelmetaal net als de zuiverheid van 999,5 puur palladium. De zuiverheid en het gewicht staan altijd vermeld op de 1 kilo palladiumbaar van welke fabrikant de baar ook afkomstig is. Overigen is de merknaam op de palladiumbaren wel afhankelijk van de fabrikant die de baar heeft geproduceerd. Zo kan de merknaam Umicore of Heraeus erop vermeld staan, zoals op de afbeeldingen in het voorbeeld is te zien.

Let op!
Bij het bestellen van dit product kan het limiet die uw bank hanteert deze transactie mogelijk niet toelaten. Bij een standaard contract met uw bank is er een overschrijflimiet vastgesteld, dit limiet verschilt per bank en is meestal lager dan het bedrag van dit product. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw bank om eventueel uw limiet te verhogen. U dient dit product gelijk af te rekenen via IDeal of met een bankcaire spoedoverboeking.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalPalladium
Gewicht van edelmetaal1 kilogram
Zuiverheid999,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 kilo palladiumbaar (LPPM)