Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Goud granulaat (1 gram)

Koop nu goud granulaat per gram: per eenheid bestelt u 1 gram goud. Dit is goud in de puurste vorm en uitsluitend geleverd van een LBMA geaccrediteerde smelter. Op goud granulaat wordt het hoge BTW-tarief geheven.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GRAU
€ 99,72
  • Koop 10 voor € 99,11 per stuk en bespaar 0.6%
  • Koop 25 voor € 98,51 per stuk en bespaar 1.2%
  • Koop 50 voor € 97,90 per stuk en bespaar 1.8%
  • Koop 100 voor € 97,30 per stuk en bespaar 2.4%
  • Koop 250 voor € 96,69 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 500 voor € 96,09 per stuk en bespaar 3.6%
  • Koop 1000 voor € 95,48 per stuk en bespaar 4.2%

Goud granulaat wordt onder andere gebruikt om goudbaren te gieten. Granulaat is makkelijk om te verwerken en wordt daarom ook door edelsmeden gebruikt om sieraden mee te maken. Het goud granulaat oogt als kleine korrels goud van afwijkende grootte: goudklompen in het klein. De zuiverheid van deze granulaat is 99,99% puur (24 karaat) goud.

Goud Granulaat: zuiver goud
Granulaat van goud wordt ook wel goudgrenouilles genoemd. Dit is het product dat gevormd wordt tijdens het raffinageproces. Vloeibaar goud wordt in koud water gegoten zodat er kleine deeltjes worden gevormd. Deze deeltjes zijn organisch van vorm en verschillen van elkaar in de afmeting. Goud granulaat wordt omgesmolten tot goudbaren, sieraden of gebruikt voor andere industriële doeleinden.

Goud Granulaat kopen
Wanneer u dit product koopt, komt elke eenheid die u bestelt overeen met exact 1 gram goud granulaat. Het granulaat wordt geleverd van een LBMA geaccrediteerde smelter. U ontvangt de korreltjes in een doorzichtige hoesje van kunststof. Houd er wel rekening dat er op goud granulaat wordt het hoge BTW-tarief geheven, dit omdat het niet onder beleggingsgoud valt. Dit is al berekend in de prijs die u hier ziet.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een plastic hoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal1 gram
Zuiverheid999
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Goud granulaat (1 gram)