Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

20 Frank Zwitserland Vreneli gouden munt (1897 - 1949)

U koopt hier de 20 Frank Vreneli gouden munt geslagen tussen 1897 en 1949. Deze bestaat uit goud met een zuiverheid van 90% goud en weegt 5,8 gram. Verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid. Meer gegevens treft onder het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
GMVM20ZFRVR97-49
€ 442,57

Deze gouden 20 Frank Vreneli gouden munt werd voor het eerst geslagen in 1897. De productie ervan werd uiteindelijk stopgezet toen de waarde van het goud hoger uitviel dan de nominale waarde van deze munt. Tegenwoordig wordt de Vreneli verhandeld onder verzamelaars van gouden munten en andere kopers van goudobjecten.

Kenmerken van de 20 Frank Zwitserland Vreneli gouden munt
De naam Vreneli is afgeleid van Verena, zij is de vrouwelijke personificatie van Lady Liberty. Deze wordt afgebeeld op de voorzijde van de munt. De 20 Frank Zwitserland Vreneli munt is in de 19e eeuw ontworpen door Fritz Landry van Neuchâtel. De munt heeft een zuiverheid van 900/1000 goud en weegt 5,8 gram.

De Zwitserse 20 Frank Vreneli kopen
Deze Zwitserse 20 Frank Vreneli gouden verzamelmunt is verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid. Wanneer voorradig kunt u dit product momenteel direct bestellen in onze webwinkel. Overige productgegevens treft u door te klikken op de tab “Extra Informatie”.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product is gecirculeerd geweest en kan krassen en deuken bevatten. Een keuze uit jaartal is niet mogelijk.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantSwissmint
HerkomstZwitserland
MetaalGoud
Zuiverheid900 / 21 karaat
Gewicht van edelmetaal5,80 gram
KwaliteitGecirculeerd
JaarDiverse
Nominale waarde20 Frank
Diameter (mm)21
Dikte (mm)1,2
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20 Frank Zwitserland Vreneli gouden munt (1897 - 1949)