Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

20 Frank Frankrijk Marianne met gallische haan gouden munt (1899 - 1914)

Deze 20 Frank Marianne haan gouden munt stamt uit Frankrijk en is geslagen tussen 1899 en 1914. De munt heeft een zuiverheid van 90% goud en weegt 5,8 gram. U kunt deze 20 Frank munt bij ons bestellen op basis van beschikbaarheid. Meer productgegevens treft onder het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
GMVM20FRMAGH99-14
€ 445,58

De 20 Frank Marianne met gallische haan opdruk is een gouden munt uit Frankrijk. Deze werd uitgegeven tussen 1899 en 1914 en wordt vaak ook omschreven als “gouden haantje” of “Franse coq”. De 20 frank munten uit Frankrijk zijn zeer populair onder zowel verzamelaars als kopers van fysiek goud.

Belangrijkste kenmerken van de 20 Frank Frankrijk Marianne gallische haan munt
Deze munt behoort tot de laatste lichting 20 Frank gouden munten die in Frankrijk in circulatie zijn geweest. Deze gouden munt is uiterst herkenbaar door de illustratie van de haan, welke symbool staat voor het land Frankrijk. De Franse 20 Frank Marianne munt is geslagen in goud met een zuiverheid van 900/1000 en een gewicht van 5,8 gram.

De 20 Frank Frankrijk Marianne gallische haan gouden munt kopen
U kunt deze gouden verzamelmunt bij ons bestellen op basis van beschikbaarheid. De munt wordt geleverd zolang deze bij ons op voorraad is. U kunt het tabje “Extra Informatie” klikken voor aanvullend gegevens over deze munt.* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product is gecirculeerd geweest en kan krassen en deuken bevatten. Een keuze uit jaartal is niet mogelijk.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstFrankrijk
MetaalGoud
Zuiverheid900 / 21 karaat
Gewicht van edelmetaal5,80 gram
KwaliteitGecirculeerd
JaarDiverse
Nominale waarde20 Frank
Diameter (mm)21,1
Dikte (mm)1,3
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20 Frank Frankrijk Marianne met gallische haan gouden munt (1899 - 1914)