Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Cook Islands gouden munt (diverse jaren)

De 1 oz gouden Cook Islands is een munt van goud met een gewicht van 31,1 gram en wordt daarom ook aangeduid als gouden munt van 1 troy ounce. Heimerle Meule is de fabrikant van de gouden munt 1 oz gouden Cook Islands. De munt heeft een nominale waarde van CI$ 100,- en kent een goudzuiverheid van 999,9. De munt is uitstekend om als beleggingsobject aan te schaffen, maar ook voor verzamelaars is deze gouden munt een echte aanwinst.

Op aanvraag

Op aanvraag

SKU
GMCOIS1T

De 1 oz Cook Islands gouden munt wordt door de Duitse fabrikant Heimerle Meule geproduceerd, die al in 1845 is opgericht. De munt van goud kent een gewicht van 31,1 gram en heeft een dikte van2,1 millimeter. De diameter van de 1 oz Cook Islands munt bedraagt 30,1 millimeter. De puurheid van het goud van de munt is 999,9, zoals ook staat vermeld op de achterzijde van de munt onder de opvallende afbeelding van een zeilschip met kenmerkende details. Boven de tekst 1 oz fine gold staat de nominale waarde van de munt vermeld en die bedraagt 100 dollars ofwel CI$ 100,-.

Gouden munt 1 oz Cook Islands met zeilschip als afbeelding
De gouden munt 1 oz Cook Islands heeft aan één zijde een afbeelding van het beroemde zeilschip Bounty met originele en verfijnde details. Aan de andere kant van de munt is een afbeelding te zien van de gekroonde koningin Elizabeth II. Daar staat ook het jaar vermeld, waarin de munt is geslagen en is tevens de vermelding Cook Islands te zien. De 1 troy ounce munt van goud kan direct online per stuk besteld worden en uiteraard is het ook mogelijk om meerdere munten van 1 oz Cook Islands goud te kopen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantHeimerle Meule
HerkomstCook Islands
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
JaarDiverse
Nominale waardeCI$ 100,-
Diameter (mm)30,1
Dikte (mm)2,1
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdOp aanvraag

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Cook Islands gouden munt (diverse jaren)