Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

5 gram Perth Mint goudstaaf met certificaat

Elke 5 gram Perth Mint goudbaar is individueel gesealed in de veilige en beproefde groene ‘certicard‘ verpakking. Deze unieke beschermende verpakking garandeert u dat er niet met de 5 gram Perth Mint goudbaar geknoeid kan zijn. U ontvangt ook een uniek serienummer en gesigneerd certificaat.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GBP5
€ 394,78
  • Koop 10 voor € 394,28 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 25 voor € 393,78 per stuk en bespaar 0.3%
  • Koop 50 voor € 393,28 per stuk en bespaar 0.4%
  • Koop 100 voor € 392,78 per stuk en bespaar 0.5%
Producent
  • The Perth Mint

5 gram Perth Mint goudbaar
De 5 gram Perth Mint goudbaar (ook wel Australische Kangaroo goudstaaf)  is een prachtig afgewerkt product. Deze Australische goudbaren zijn een welkome aanvulling op de collecties van verzamelaars en investeerders. Op de voorkant staan de zuiverheid en gewicht en het beeldmerk van de Perth Mint: de zwarte zwaan. Dit aantrekkelijke handelsmerk  van de Australische mint is een internationaal erkend symbool van bewezen kwaliteit. Op de achterkant kunt u een patroon van springende kangoeroes bewonderen.
De Perth Mint goudbaren  zijn te koop in 5 gram, 10 gram,  20 gram, 1 troy ounce, 50 gram, 100 gram en 10 ounce. De 5 gram goudbaren van de Perth Mint zijn internationaal erkend en kunnen over het algemeen eenvoudig internationaal verhandeld worden.

De Perth Mint Australië
De 5 gram goudbaren kennen een lange voorgeschiedenis. De Perth Mint werd al in 1899 geopend en bleef onder de jurisdictie van Groot-Brittannië tot 1970. Hierna werd het eigendom overgedragen aan de regering van de deelstaat West-Australië.
In 2003 opende de Perth Mint een 8.400 vierkante meter ‘state-of-the-art’ fabriek naast het oorspronkelijke gebouw. Deze gebouwen zijn de indrukwekkende symbolen van meer dan 100 jaar gouden topproducten (gouden, zilveren munten en goudbaren) van Australische bodem.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal5 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)14
Hoogte (mm)23
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:5 gram Perth Mint goudstaaf met certificaat