Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

20 gram Kinebar goud met certificaat

De 20 gram Kinebar goud Heraeus is een goudbaar die voorzien is van een zogenoemde Kinegram, wat het goud een prachtig effect geeft en visueel aantrekkelijk maakt. Ook dient het reliëf ter bescherming om te voorkomen dat deze Heraeus goudbaren nagemaakt kunnen worden.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GBHK20
€ 1.487,88
  • Koop 10 voor € 1.486,88 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 25 voor € 1.485,88 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 50 voor € 1.484,88 per stuk en bespaar 0.2%
  • Koop 100 voor € 1.483,88 per stuk en bespaar 0.3%
Producent
  • Heraeus

20 gram Kinebar goud Heraeus
De 20 gram Kinebar goud Heraeus heeft afmetingen van40,4 bij 23,3 bij 1,3 millimeter en de hoogste zuiverheid van 999,9/1000. Niet alleen het gehalte van puur goud, maar het gewicht van deze goudbaar wordt door de producent Heraeus gegarandeerd. De 20 gram Kinebar goud Heraeus wordt geleverd in de originele verpakking en kan uiteraard direct online worden besteld.

Goudbaar Heraeus Kinebar 20 gram
Met betrekking tot de standaard Heraeus goudbaar van 20 gram en de 20 gram Kinebar van Heraeus kan er een onderscheid gemaakt worden met betrekking tot de Kinegram. Deze is aanwezig op de achterkant van de Kinebar, maar niet in de standaard goudbaar van Heraeus. Beide goudbaren beschikken echter wel over dezelfde zuiverheid en worden geleverd met een certificaat van echtheid. Heraeus is een door het LMBA geaccrediteerd bedrijf en dat betekent dat er sprake is van de Good Delivery Status voor de goudbaar Heraeus Kinebar 20 gram. Het verhandelen van dit goud met certificaat bij de organisaties en bedrijven is wereldwijd mogelijk.

Online goudbaar kopen
Het is mogelijk om online een goudbaar te kopen en voor de 20 gram Kinebar goud Heraeus een bestelling te plaatsen. Maak eenvoudig de keuze voor één goudbaar kopen of meerdere goudbaren. Dat kan uiteraard ook door goudbaren te kopen van uiteenlopende gewichten. U kunt zelf nagaan onder het kopje extra informatie wat de verwachte levertijd is van de 20 gram Kinebar Heraeus. In de meeste situaties is deze goudbaar binnen een periode van twee tot veertien werkdagen nadat er een bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantHeraeus
HerkomstDuitsland
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal20 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)23,3
Hoogte (mm)40,4
Dikte (mm)1,3
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20 gram Kinebar goud met certificaat