Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

2,5 gram Pamp Suisse Fortuna goudbaar

Met zijn indrukwekkende zuiverheid, tijdloze ontwerp en de garantie van een gerenommeerde producent, biedt de 2,5 gram Pamp Suisse Fortuna goudbaar niet alleen een tastbare investering maar ook een stukje geschiedenis en elegantie. Of u nu een ervaren investeerder bent of net begint met goudbaren kopen, de Pamp Suisse Fortuna goudbaar in certificaatverpakking belooft een glanzende toekomst in goud.

In voorraad

In voorraad

SKU
GBPS2.5
€ 214,77
Producent
  • Pamp Suisse

Wie op zoek is naar een waardevol stukje goud kopen met een gewicht van 2,5 gram, kan niet om de Pamp Suisse Fortuna goudbaar heen. Met een indrukwekkende zuiverheid van 999,9 is deze goudbaar niet alleen een tastbaar bewijs van luxe, maar ook een slimme keuze voor wie wil investeren in edelmetalen.


Het schitterende design van Fortuna

De Pamp Suisse Fortuna goudbaar wordt gekenmerkt door zijn verfijnde ontwerp, met in het middelpunt de godin Fortuna, de godin van het geluk en fortuin. De gedetailleerde afbeelding van Fortuna, met haar hoorn des overvloeds en het wiel van fortuin, geeft de goudbaar niet alleen een esthetische waarde maar brengt ook een vleugje klassieke elegantie met zich mee.


Producent Pamp Suisse: meesters in edelmetaal

Achter de glans van de Fortuna goudbaar staat de gerenommeerde producent Pamp Suisse. Deze Zwitserse fabrikant heeft een onberispelijke reputatie als het gaat om de productie van hoogwaardige edelmetalen. Al sinds 1977 staat Pamp Suisse bekend om zijn vakmanschap en precisie in de creatie van gouden en zilveren producten. Het merk heeft zich gevestigd als een ware pionier in de edelmetaalindustrie en wordt wereldwijd erkend als een symbool van kwaliteit en betrouwbaarheid.


Goud kopen als belegging: een tastbare investering

In de wereld van financiële diversificatie en beleggingen is goud altijd al een solide keuze geweest. Het is niet alleen een tastbaar bezit, maar het heeft ook een intrinsieke waarde die niet afhankelijk is van economische schommelingen. De Pamp Suisse Fortuna goudbaar van 2,5 gram biedt investeerders de mogelijkheid om op een toegankelijke manier in goud te stappen. Met zijn bescheiden gewicht is het een ideale start voor wie nieuw is in de wereld van edelmetalen.


Waarom goud kopen?

Goud wordt vaak gezien als een veilige haven in tijden van economische onzekerheid. In tegenstelling tot valuta's kan goud niet zomaar worden bijgedrukt, waardoor het zijn waarde behoudt, zelfs in tijden van inflatie. Daarnaast heeft goud historisch gezien een lage correlatie met andere beleggingsklassen, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan een gediversifieerde portefeuille.


De voordelen van de Pamp Suisse Fortuna goudbaar

De keuze voor de Pamp Suisse Fortuna goudbaar brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst garandeert de 999,9 zuiverheid dat u een product van de hoogste kwaliteit in handen heeft. Deze goudbaar wordt geleverd met een officieel certificaat van echtheid, waardoor u met vertrouwen kunt investeren in dit waardevolle stukje edelmetaal.


Een stukje Zwitserse excellente

Pamp Suisse staat niet alleen bekend om zijn hoogwaardige producten, maar ook om zijn toewijding aan duurzaamheid en ethische productiepraktijken. Als u kiest voor de Pamp Suisse Fortuna goudbaar, kiest u voor een stukje Zwitserse excellentie en integriteit. Het merk hecht veel waarde aan transparantie in zijn toeleveringsketen en zorgt ervoor dat al het gebruikte goud voldoet aan de hoogste ethische normen.


Het ideale cadeau: tijdloze schoonheid in goud

De Pamp Suisse Fortuna goudbaar van 2,5 gram is niet alleen interessant als belegging, maar ook een tijdloos cadeau. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid, dit stukje goud met zijn elegante design zal elke ontvanger betoveren. Het is een geschenk dat niet alleen esthetische waarde heeft, maar ook symboliseert dat fortuin en geluk worden gedeeld.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantPamp Suisse
HerkomstZwitserland
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal2,5 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)11,5
Hoogte (mm)19
Dikte (mm)0,6
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2,5 gram Pamp Suisse Fortuna goudbaar