Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

10 gram Kinebar goud met certificaat

De 10 gram Kinebar goud Heraeus is een goudbaar met een Kinegram wordt altijd verstrekt inclusief het certificaat van echtheid. De Kinebar is een baar waarin een echtheidskenmerk is verwerkt in de vorm van een Kinegram, wat enigszins vergeleken kan worden met een hologram.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GBHK10
€ 750,59
  • Koop 10 voor € 749,84 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 25 voor € 749,09 per stuk en bespaar 0.2%
  • Koop 50 voor € 748,34 per stuk en bespaar 0.3%
  • Koop 100 voor € 747,59 per stuk en bespaar 0.4%
Producent
  • Heraeus

10 gram Kinebar goud Heraeus
De zuiverheid van de 10 gram Kinebar goud Heraeus bedraagt 999,9/1000 puur goud en de goudbaar heeft afmetingen van 31,5 bij 18,5 en bij 1,1 millimeter. Bij een online bestelling van de 10 gram Kinebar goud Hereaus kan er sprake zijn van een levertijd. Indien dat het geval is, dan zal de goudbaar met certificaat van echtheid over het algemeen binnen een termijn van twee dagen tot twee weken geleverd kunnen worden. De levertijd staat vermeld onder het kopje extra informatie van de 10 gram Kinebar goud Heraeus. Uiteraard is de kwaliteit en de verhandelbaarheid van dit type goudbaren net als de overige Heraeus goudbaren gegarandeerd.

Goud met certificaat en Kinegram
Kinegram is overigens een handelsmerk van de OVD Kinegram Corporation en betreft een veiligheidsreliëf dat een tweeledig doel dient. Het reliëf heeft namelijk een functie ter beveiliging om namaak te voorkomen en is tevens een aspect op het gebied van aantrekkelijkheid van het goud met certificaat. De kwaliteit en echtheid wordt gegarandeerd doordat er wordt voldaan aan de Good Delivery Status van de LMBA ofwel de London Bouillon Market Association.

10 gram Heraeus Kinebar van puur goud bestellen
U kunt gebruikmaken van de simpele mogelijkheid om de 10 gram Heraeus Kinebar van puur goud eenvoudig online te bestellen. De prijs van de 10 gram Kinebar puur goud van Heraeus staat naast het product vermeld, waarbij u kunt zien dat het bestellen van meerdere van deze goudbaren een lagere prijs per goudbaar oplevert. U kunt dus ook meerdere Heraeus baren van puur goud online bestellen, waarbij u de gouden baren zo snel mogelijk afgeleverd krijgt op het gewenste adres.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantHeraeus
HerkomstDuitsland
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal10 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)18,5
Hoogte (mm)31,5
Dikte (mm)1,1
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:10 gram Kinebar goud met certificaat