Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series II Paard 2014 gouden munt

Volgens de Chinese jaartelling is het jaar 2014 het jaar van de Paard. Daarom wordt deze gouden Troy Ounce Lunar munt geslagen met de afbeelding van een paard als thema. De munt is ontworpen in 9999/1000 fijn goud en wordt nieuw geleverd in een capsule.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GMLU20141T
€ 2.668,25
Producent
  • The Perth Mint

Lunar Paard 2014
Wederom heeft de Perth Mint een prachtige 1 Oz Lunar munt ontworpen. Dit is inmiddels de zevende munt uit de serie die in het jaar 2014 in het teken staat van het paard. Op de achterkant van deze gouden munt zien wij een galopperend paard te midden van een rotsachtige natuur. In de lucht hangen er wolken en boven het paard wordt ook in het chinees “Jaar van het Paard” geschreven. De andere kant van het Lunar Paard geeft het portret weer van de Britse koningin Elizabeth II samen met het jaar 2014 en gegevens over het gewicht en fijnheid van het goud.

1 Troy Ounce verzamelmunt
De Lunar Paard munt bevat 99.99% puur goud met een zeer gedetailleerde afwerking. Deze gouden munt is verkrijgbaar in vele verschillende maten vanaf 1/20 Troy Ounce tot een reuze munt 10 kilo. Elk jaar wordt een beperkt aantal van deze munten geproduceerd. De 1 Troy Ounce exemplaar heeft dan ook slechts een maximale oplage van 30.000 stuks. Deze munten blijven daarom niet lang verkrijgbaar en ook hier geldt op=op. De Lunar series blijft ongekend populair, vooral in China waar deze munten fanatiek worden verzameld. Ook in de rest van de wereld is deze gouden munt erg populair als verzamel- en beleggingsmunt. Op de website van Goudpensioen vindt u alle denominaties van het Paard. In onze veilige webshop bestelt u eenvoudig en snel deze Lunar Paard munt. Over beleggingsgoud betaalt u geen BTW.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Oplage30.000
Nominale waardeAU$ 100,-
Diameter (mm)39,3
Dikte (mm)2,5
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series II Paard 2014 gouden munt