Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Kinebar goudbaar met certificaat

De 1 Oz Kinebar goud Heraeus is een goudbaar met een gewicht van 1 troy ounce, dat overeenkomt met een gewicht van 31,1 gram puur goud. De term 1 troy ounce dient als gewichtseenheid en kan worden afgekort tot Oz. De aanschaf van een goudbaar 1 Oz kinebar Heraeus is een uitstekende investering.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GBHK31.1
€ 2.273,03
  • Koop 10 voor € 2.271,03 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 25 voor € 2.269,03 per stuk en bespaar 0.2%
  • Koop 50 voor € 2.267,03 per stuk en bespaar 0.3%
  • Koop 100 voor € 2.265,03 per stuk en bespaar 0.4%
Producent
  • Heraeus

1 Oz Kinebar goud Heraeus
De 1 troy ounce goudbaar wordt als Kinebar in de oorspronkelijke verpakking geleverd en beschikt uiteraard over een certificaat van echtheid. De 1 Oz Kinebar goud Heraeus is vervaardigd op basis van de LBMA accreditatie en is daarmee voorzien van de zogenaamde Good Delivery Status. Dat staat garant voor een wereldwijde verhandelbaarheid van het pure goud.

Goudbaar van puur goud
De 1 Oz Kinebar goud Heraeus bestaat uit puur goud met een zuiverheid van 999,9/1000. Bijzonder aan een Kinebar in vergelijking met een standaard Heraeus goudbaar van puur goud is dat er sprake is van een reliëf als een soort hologram, dat niet alleen als beveiliging dient om te voorkomen dat de goudbaar van puur goud wordt nagemaakt, maar ook het esthetisch aspect verhoogt. Dat wordt bij de 1 Oz Kinebar goud Heraeus ook wel een Kinegram genoemd dat tevens als echtheidskenmerk kan worden beschouwd.

Goud kopen
Goud kopen kan als een uitstekende investering worden beschouwd om een deel van het vermogen op een veilige manier te kunnen beleggen. De 1 Oz Kinebar goud Heraeus is online te bestellen, waarbij u rekening kunt houden met een beperkte levertijd variërend van twee tot veertien werkdagen. U kunt op verschillende manieren betalen, zoals met iDeal of via een van de andere beschikbare betaalopties. Er wordt geen BTW in rekening gebracht over de prijs van de 1 troy ounce Heraeus Kinebar. Overigens daalt de prijs bij goud kopen indien er meerdere goudbaren van hetzelfde gewicht, zoals de 1 Oz Kinebar goud Heraeus tegelijk worden besteld.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantHeraeus
HerkomstDuitsland
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)23,3
Hoogte (mm)40,4
Dikte (mm)1,8
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Kinebar goudbaar met certificaat