Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Goud inkoop

oud goud inkoop

U heeft (oud) goud
Zoekt u een goud inkoop in omgeving Amsterdam? Op deze pagina leest u hoe in contact kunt komen met de juiste goud inkoper voor uw fysieke goud. Profiteer direct van de hoge goudkoers en wissel vandaag uw (oud) goud in voor geld!

Wat voor goud wilt u verkopen?
Wij hebben bijna allemaal wel iets van goud in huis. Een gouden ketting, trouwring of misschien wel een gouden munt ooit gekregen van opa en oma. Andere mensen hebben goud gekocht als investering, in de vorm van een goudbaar of een gouden beleggingsmunt. Afhankelijk van uw situatie, overweegt u nu misschien om uw goud aan te bieden bij een goud inkoper. Hieronder vertellen wij u daar meer over.

Goud inkoop: oude sieraden verkopen
Heeft u oude sieraden die u niet meer draagt of die uit een erfenis komen? Dan is het zonde om niets met dit goud te doen. Door de intrinsieke goudwaarde kunnen sieraden bij elkaar een aardig bedrag opleveren. Met dat geld kunt u iets nieuws kopen of kunt u sparen voor later. Oude sieraden levert u in bij een goud inkoop. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in het opkopen van oud goud. U ontvangt betaling gebaseerd op goudgehalte (karaat) en afhankelijk van de inkoopprijs per gram voor oud goud.  

Goud inkoop: goudbaren verkopen
Oude munten zoals de Gouden Tientje worden vaak aangeboden aan een goud inkoop. Van deze munt, bijvoorbeeld, zijn er zijn  slechts enkele zeldzame verzameljaren bekend. Daarom ontvangt u voor de meeste gouden munten een bedrag gebaseerd op karaatgehalte en gewicht van de munt. Denkt u toch een zeldzame muntsoort in uw bezit te hebben, ga dan eens langs bij een gespecialiseerde munthandel of een antiquair. Moderne beleggingsmunten kunt u vaak inwisselen voor geld bij het bedrijf waar u deze heeft aangekocht.

inkoop goud

Goud inkoop: antiek goud verkopen
Afhankelijk van leeftijd en oorsprong, kan oud goud ook antiek goud zijn. In dit geval zou uw goud naast een goudwaarde ook een objectwaarde kunnen hebben. Goud inkoop bij een antiquair zou in dit geval een optie voor u kunnen zijn. Mocht uw goud toch niet interessant zijn voor een antiekhandel, dan kunt u bij een goud inkoopwinkel langs waar u uw objecten kunt verkopen aan de hand van zuiverheid en gewicht.

Waar vindt u een betrouwbare goud inkoper in Amsterdam?
Indien u beleggingskwaliteit goud heeft aangekocht bij ons bedrijf, dan kunt u bij ons rekenen op 100% terugkoopgarantie. Dit geld dus echt alleen maar voor klanten van Goudpensioen. In alle andere gevallen kunt u terecht bij Zilver & Goud Amsterdam.

Zilver & Goud Amsterdam
U wilt goud verkopen en u bent geen klant van Goudpensioen? Dan verwijzen wij u voor goud inkoop naar onze partner Zilver & Goud Amsterdam. De ervaren taxateurs van deze goud inkoop staan voor u klaar om onder andere gouden sieraden, muntjes en baren op waarde te taxeren. Ook voor zilver, bijvoorbeeld zilveren bestek, servies, penningen of oude zilveren munten kunt u bij deze inkoopwinkel in Amsterdam terecht. Vergeet niet om voor uw geldige legitimatie mee te nemen, de inkoper is namelijk verplicht om de inkoop te registreren voordat de uitbetaling plaats kan vinden.

 

goud inkoop amsterdam