Wissel goud in voor geld – direct en zonder afspraak op kantoor
Heeft u goud bij Goudpensioen gekocht, bijvoorbeeld een goudbaar of gouden munt? En wilt u deze weer inwisselen voor geld? Dan kunt u bij het goudwisselkantoor van Goudpensioen terecht. Wij bieden namelijk 100% terugkoopgarantie op door ons verkochte edelmetalen.
Goud inwisselen voor geld
Inkoop van goud kan direct op ons kantoor in Amsterdam. U hoeft hiervoor geen afspraak voor te maken, wij kunnen u tijdens onze openingsuren ontvangen. Bent u van plan om een grote hoeveelheid goud in te wisselen? Dan is het raadzaam om eerst even contact met ons op te nemen zodat wij op uw bezoek kunnen anticiperen en u direct kunnen uitbetalen.
Goud wisselen op kantoor: wat neemt u mee?
Om het goud in te kopen, zijn wij wettelijk verplicht om naar uw geldige legitimatiebewijs (Nederlandse ID kaart, rijbewijs, verblijfsvergunning of uw paspoort) te vragen. Deze hebben wij nodig om de inkoop administratief te verwerken. Indien het bedrag via de bank uitgekeerd wordt, zullen wij ook naar uw bankpas vragen. Zonder deze documenten is het helaas niet mogelijk om goud van u in te kopen. Uiteraard neemt u ook het goud met u mee dat u wilt verkopen aan ons.
Wat voor goud kopen wij in?
Heeft u een goudbaar of gouden munt in onze winkel of webshop gekocht? Dan kopen wij deze gegarandeerd van u in tegen zeer gunstige koersen. Voor gouden sieraden en goudproducten die u elders heeft verkregen, verwijzen wij u door naar het goudwisselkantoor Zilver & Goud Amsterdam. Dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam op hetzelfde adres als Goudpensioen en is al twintig jaar gespecialiseerd in de taxatie en inkoop van uw kostbaarheden.
Wat gebeurt er dan met het goud?
Wanneer u goud inwisselt voor geld, gaan u gouden voorwerpen de smeltoven in. Het omgesmolten goud wordt gebruikt om nieuwe voorwerpen van te smeden, bijvoorbeeld sieraden, goudbaren of gouden munten. Zo blijft de goudhandel verantwoord en duurzaam!
NB: Dit artikel is ter informatie. Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie kan verouderd en hierdoor onjuist zijn. Raadpleeg altijd de juiste instanties voor de actuele wet- en regelgeving.