Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Goud kopen per post – uw goudbaren en munten thuisgestuurd

Goud kopen per post via Goudpensioen.nl – hoe werkt dat precies? En is het wel zo secuur?
Geen zorgen, bij Goudpensioen zijn wij ervaren in het leveren van goud en andere edelmetalen aan adressen in heel Nederland én over de grens. Doordat wij zowel via een fysieke winkel als een online webshop onze producten verkopen, heeft u als klant de keuze op welke manier u zaken met ons doet.

Goud online kopen, per post bezorgd
Maak kennis met ons ruime aanbod baren, munten en accessoires. Kiest u voor goud, zilver, een andere metaalsoort, of een combinatiebestelling van verschillende edelmetalen? Het kan allemaal. En in welke hoeveelheid u ook wenst. Zodra u uw producten heeft gekozen en het afrekenscherm doorloopt, kunt u kiezen voor levering op uw adres. Uw aankoop wordt dan veilig verpakt en per verzekerde post bij u thuisbezorgd. Kiest u voor producten die voorradig zijn, dan hoeft u niet lang op uw bestelling te wachten. Wanneer wij artikelen moeten doorbestellen, ontvangt u van ons een statusupdate met een schatting van de verwachte levertijd. Goud kopen per post is bij Goudpensioen dus zeer eenvoudig.

Goud in de winkel bestellen, bij u thuis geleverd
Bent u in de buurt? Of vindt u het prettig om uw aankopen direct in onze winkel te doen? Dat kan natuurlijk ook. U bent bij ons zonder afspraak welkom om uw bestelling persoonlijk door te geven. Producten die wij ten tijde van uw bestelling niet direct kunnen leveren, worden voor u besteld. U kunt ze dan later bij ons ophalen . Komt u van ver? Kies dan voor levering bij u thuis. Zodra de bestelde producten gereed zijn, zorgen wij er voor dat deze goed verpakt en verzekerd via de post uw kant op komen.

Goud per post: snel, veilig, voordelig
Goud kopen bij Goudpensioen betekent een volwaardige service van bestelling tot bezorging. Ook wanneer u voor levering per post kiest, zorgen wij voor de snelst mogelijke levertijd en een secuur levermethode. Alle items worden met zorg verpakt en overgedragen aan onze betrouwbare bezorgdienst. Bovendien is de inhoud van uw pakket verzekerd. Natuurlijk hangt hier een klein prijskaartje aan, maar deze houden wij zo laag mogelijk. Voor meer informatie en onze bezorgtarieven zie verzending.

NB: Dit artikel is ter informatie. Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie kan verouderd en hierdoor onjuist zijn. Raadpleeg altijd de juiste instanties voor de actuele wet- en regelgeving.