Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Een gouden pensioen

Maakt u zich zorgen om uw pensioen?
Wilt u ook meer zekerheid in deze periode waarin een goed pensioen niet meer vanzelfsprekend is? Een gouden pensioen is letterlijk en figuurlijk ook voor ú weggelegd! Goudpensioen is ruim een decennium het vertrouwde adres waar u goud en andere edelmetalen snel en discreet fysiek kunt aanschaffen.

Bouw uw eigen gouden pensioen!
Na een leven hard werken zijn de AOW en pensioen vaak uw enige bronnen van inkomsten. In deze periode van financiële en economische crisis is het opbouwen van een goed pensioen echter voor niemand meer vanzelfsprekend. De pensioenfondsen schuiven steeds meer garanties van zich af en door de slechte beursprestaties worden de verantwoordelijkheden voor uw pensioen bij úzelf gelegd!

Uw pensioen is goud waard
Uw pensioen, ooit een vaststaande sociale zekerheid voor een veilige financiële toekomst, is tegenwoordig onderhevig aan allerlei schommelingen. Rekent u zich vandaag nog rijk, over een maand kan uw pensioen ineens veel lager uitvallen.

Neemt u ook liever het heft in eigen handen?
Stel dan nu uw pensioen, uw financiële toekomst veilig! Goud kopen bij Goudpensioen zorgt ervoor dat u een veilige en waardevaste troef in handen heeft. Want uw belegging in goud zal door de jaren heen altijd zijn waarde behouden!

Goud kopen om u te beschermen tegen inflatie
Door de grote overheidstekorten in Amerika daalt de prijs van de dollar enorm, terwijl de consumentenprijzen blijven stijgen. De inflatie van de euro zet ook in rap tempo door en ook in Nederland blijven de kosten van het levensonderhoud alsmaar stijgen. Juist nú is het kopen of beleggen in goud een veilige methode om u te beschermen tegen deze oplopende inflatie. Goud kopen is dan ook niet zo gek.

Bent u ook bang voor veel financiële onzekerheid in de toekomst?
Grijp dan nu uw kans en verzeker uzelf van een zorgeloze financiële toekomst. Het bezitten van fysiek goud kan u voor de rest van uw leven een gevoel van zekerheid bieden. Uw pensioen is toch ook goud waard? Goudpensioen helpt u graag met het aankopen van fysieke edelmetalen!

NB: Dit artikel is ter informatie. Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie kan verouderd en hierdoor onjuist zijn. Raadpleeg altijd de juiste instanties voor de actuele wet- en regelgeving.