Store in Amsterdam Fast delivery Real-time pricing Secure online payment Big range of products
Toggle Nav

Fysiek goud kopen bij de bank

Fysiek goud kopen bankWellicht heeft u of een familielid ooit goud gekocht bij de bank. Dat ging vroeger heel gemakkelijk. Maar tegenwoordig is fysiek goud kopen bij de bank vrijwel onmogelijk. Dit komt doordat goud kopen bij de bank de afgelopen decennia flink in populariteit is afgenomen en banken geen eigen goudbaren meer verkopen. Gelukkig kunt u nog steeds heel eenvoudig goud kopen in fysieke vorm, want inmiddels hebben professionele goudhandelaren zoals Goudpensioen deze taken volledig overgenomen van de banken.

Goud kopen bij de bank
Wie goud wilde kopen, bezocht vroeger het plaatselijke bankkantoor om daar een goudstaafje aan te kopen. Echter, kunt u tegenwoordig niet meer aankloppen bij uw bank om fysiek goud te kopen. Deze financiële instellingen richten zich nu op andere, ontastbare beleggingsvormen. Wilt u een deel van uw vermogen omzetten in waardevol edelmetaal, dan kunt u nog terecht bij een bedrijf als Goudpensioen, specialist in de verkoop van beleggingskwaliteit goud aan particulieren.

Dit is het alternatief voor goud kopen bij de bank
Fysiek goud kopen bij de bank gaat dus niet meer. Maar gelukkig zijn er genoeg andere opties waar u op kunt richten. Zo zijn er een aantal wereldberoemde goudsmelters die hoogwaardige baren produceren en leveren aan goudhandelaren. Dit zijn onder andere goudbaren als Heraeus goudbaar, Umicore goudbaar en Perth Mint goudbaar, om er maar drie op te noemen. Deze bedrijven zijn tevens allemaal geaccrediteerd door de London Bullion Market Association. Dit maakt goud kopen bij een betrouwbare goudhandelaar als Goudpensioen net zo veilig als vroeger bij de bank! 

Fysiek goud kopen via bankBeleggingskwaliteit goud kopen
Wilt u ook fysiek goud kopen? Dan bent u bij Goudpensioen aan het juiste adres. Ruim een decennium lang handelt ons bedrijf in beleggingskwaliteit edelmetaal die u snel, veilig en discreet online of in de winkel kunt kopen. U koopt bij ons uitsluitend goudbaren en gouden munten van erkende smelters en munthuizen. Bovendien kunt u rekenen op 100% terugkoopgarantie tegen gunstige koersen. Ontdek alle mogelijkheden direct op onze website.

Gouden munten kopen
Ook is het mogelijk om gouden munten te kopen. Fysiek gouden munten kunt u denken aan de volgende:
- Maple Leaf
- Krugerrand
- American Eagle
- Wiener Philharmoniker
- Kangoeroe

 

Fysiek goud kopen
Fysiek goud kopen kan in munten of baren. Ook is het mogelijk om fysiek zilver te kopen. Hierin is ook de keuzevorm van munten of baren.