Store in Amsterdam Fast delivery Real-time pricing Secure online payment Big range of products
Toggle Nav

Welke banken verkopen goudbaren?

Wilt u goud kopen en vraagt u zich af welke banken verkopen goudbaren? In dit artikel leest u hoe fysiek goud kopen tegenwoordig geregeld is. Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat goud kopen bij de bank zo goed als onmogelijk is. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat goud kopen in fysieke vorm een onmogelijke taak hoeft te zijn. Dankzij de opkomst van professionele goudhandelaren zoals Goudpensioen, kunt u nu makkelijk, veilig en discreet fysiek goud kopen.

Goudbaren kopen bij de bank - bij welke banken kan dat nog?
Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld om goud te kopen bij de bank. Tegenwoordig zijn er bijna geen banken meer over die goudbaren aanbieden aan particuliere kopers. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat consumentenbanken als de Triodos bank, bijvoorbeeld, andere, ontastbare beleggingsvormen aanbieden. Wie nu zijn of haar geld wil omzetten in goud kan terecht bij een bedrijf als Goudpensioen, dat zich specialiseert in de verkoop van beleggingskwaliteit goud, onder andere in de vorm van goudbaren.

Betrouwbare goudbaren kopen
Bent u op zoek naar goudbaren uitgegeven door de bank? Dan wordt dat een moeizame zoektocht. Kies voor de meest gangbare optie als het gaat om fysiek goud kopen en koop goudbaren van een wereldberoemde goudsmelter, zoals Umicore, Heraeus en Perth Mint. Deze producenten maken baren van zuiver goud die geaccrediteerd zijn door de London Bullion Market Association. Deze baren kunt u snel en secuur kopen bij een betrouwbare goudhandelaar. En dat maakt goud kopen bij Goudpensioen net zo veilig als vroeger bij uw plaatselijke bank! 

Alternatief voor goud kopen bij de bank
Nu dat u weet dat u bijna nergens meer nog goudbaren kunt kopen bij de bank, is de vraag 'welke banken verkopen goudbaren' niet meer relevant. Het is nu tijd om de voordelen te ontdekken van goud kopen bij Goudpensioen. Ons bedrijf handelt al ruim een decennium in beleggingskwaliteit edelmetaal die u veilig en discreet online of in de winkel kunt kopen. Uiteraard, u koopt bij ons uitsluitend baren en munten van erkende smelters en munthuizen. Bovendien kunt u rekenen op 100% terugkoopgarantie tegen gunstige koersen. Ontdek alle mogelijkheden omtrent fysiek goud kopen direct op onze website.

Waar let u op bij het kopen van goudbaren?

  • Gewicht van de baren: bedenk in welke hoeveelheden u uw goud mogelijk wilt verkopen in de toekomst.
  • Kies voor een product dat afkomstig is van een smelter met accreditatie door de London Bullion Market Association (LBMA).
  • Bedenk of u een goudbaar wilt met een certificaat, deze zijn vaak iets duurder in aanschaf maar geeft u als koper bevestiging van echtheid op papier.