Store in Amsterdam Fast delivery Real-time pricing Secure online payment Big range of products
Toggle Nav

Betrouwbaar goud kopen bij banken?

Zit u eraan te denken om goed te kopen bij de SNS Bank of de ING? In dit artikel geven wij antwoord op de vraag 'Welke banken verkopen goud?' en leest u wat de mogelijkheden zijn omtrent het kopen van betrouwbaar fysiek goud. Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat goud kopen bij de bank zo goed als onmogelijk is. Bij SNS Bank en andere banken kunt u geen goud kopen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat goud kopen in fysieke vorm een onmogelijke taak is. Dankzij de opkomst van professionele goudhandelaren zoals Goudpensioen, kunt u makkelijk, veilig en discreet aan uw goud komen.

Welke banken verkopen goud in Nederland?

Jaren geleden was het voor de meeste mensen vanzelfsprekend om bij de bank goud aan te kopen. Tegenwoordig gaat dit niet meer omdat banken als SNS zich zijn gaan richten op andere, ontastbare beleggingsvormen. Wilt u nu een deel van uw vermogen omzetten in goud, dan kunt u terecht bij een bedrijf als Goudpensioen, dat zich richt op de verkoop van beleggingskwaliteit goud aan particulieren.

Betrouwbare goudbaren kopen

Zoekt u goudbaren uitgegeven door de bank? Dat wordt zeer lastig. Kies daarom voor de meest gangbare optie en koop fysiek goud dat afkomstig is van wereldberoemde goudsmelters, zoals Umicore, Heraeus en Perth Mint. Deze producenten maken goudbaren van beleggingskwaliteit die geaccrediteerd zijn door de London Bullion Market Association. Zo is goud kopen bij een betrouwbare goudhandelaar als Goudpensioen net zo veilig als vroeger bij de plaatselijke bank!

Een alternatief voor goud kopen bij de bank

Nu u weet dat vrijwel geen consumentenbank in Nederland goud verkoopt, doet de vraag 'Welke banken verkopen goud?' er niet meer toe. U kunt nu terecht bij Goudpensioen. Ons bedrijf handelt al ruim een decennium in beleggingskwaliteit edelmetaal dat u snel en secuur online of in de winkel kunt kopen. Uiteraard koopt u bij ons uitsluitend baren en munten van erkende smelters en munthuizen. Bovendien kunt u rekenen op 100% terugkoopgarantie tegen gunstige koersen. Ontdek alle mogelijkheden omtrent fysiek goud kopen direct op onze website.

Betrouwbaar goud kopen bij Goudpensioen

Bij Goudpensioen begrijpen we hoe belangrijk het is om betrouwbaar goud en zilver te kopen. Hier is waarom u voor ons moet kiezen:

Fysiek goud kopen?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van fysiek goud? Overweegt u het aanschaffen van gouden munten en goudbaren? Misschien bent u op zoek naar puur goud? Of denkt u aan het aankopen van goud en zilver in contanten? Wellicht vraagt u zich af hoe goud wordt gekocht, gemeten in troy ounces. En dan zijn er nog de papieren beloften die in verband staan met goud, samen met de aanwezigheid van goud bij centrale banken.

Het is ook belangrijk op te merken dat het kopen van goud onderworpen kan zijn aan btw-tarieven. In Nederland kunt u overwegen om goud, zoals de gouden munt, de Maple Leaf en goudbaren, contant te betalen in onze winkel in Amsterdam. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om zilveren munten te overwegen als alternatief voor goud. Hierbij spelen termen zoals 'baren', 'goudbaren', en 'munten' een cruciale rol.

Betrouwbaar goud kopen

Bij Goudpensioen kunt u betrouwbaar fysiek goud en zilver kopen. Wij geloven in tastbare investeringen, niet in papieren beloften. Wij bieden een breed scala aan producten, van gouden munten tot gecertificeerde goudbaren, die allemaal voldoen aan de hoogste zuiverheidsnormen.

Gouden munten en goudbaren kopen

Goud en zilver zijn altijd populaire keuzes voor beleggers. De prijs van gekochte goud wordt vaak gemeten in troy ounces. Het is belangrijk om te weten dat bij het kopen van goud, er mogelijk een btw-tarief van toepassing kan zijn, afhankelijk van het land en de omstandigheden. Een veelvoorkomende optie is het kopen van goudbaren, die variëren in zuiverheid en grootte.

Onze collectie omvat een uitgebreide selectie gouden munten, waaronder de beroemde Maple Leaf, met zijn zogenaamde Good Delivery Status. Daarnaast bieden we goudbaren van verschillende gewichten, variërend van 1 gram tot 1 troy ounce. Deze goudbaren zijn LBMA-geaccrediteerd en voldoen aan de hoogste normen van zuiverheid.

Zilver kopen

Naast goud bieden we ook de mogelijkheid om zilver te kopen. Zilver is een uitstekende aanvulling op uw edelmetalen portefeuille en kan u beschermen tegen inflatie. Onze zilveren munten en baren zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen vrijgesteld zijn van btw, afhankelijk van uw locatie.

Veilige aankopen

Bij Goudpensioen kunt u met vertrouwen kopen. Wij accepteren verschillende betalingsmethoden, waaronder contante betalingen en bankoverschrijvingen. Uw aankopen worden goed verpakt en discreet verzonden, zodat u met gemoedsrust kunt investeren in uw toekomst.

Beleggen in goud en zilver

Goud en zilver hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in beleggingsportefeuilles. Ze hebben intrinsieke waarde en behouden hun waarde in tijden van economische onzekerheid. Het is een slimme zet om een deel van uw vermogen te diversifiëren in deze waardevolle edelmetalen.

Wat voor goud kunt u kopen?

Bij Goudpensioen bent u niet beperkt tot slechts enkele goudbaren. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Fysiek goud kopen bij Goudpensioen

Goudpensioen staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw goudaankoop. We zijn trots op onze betrouwbaarheid en streven ernaar om aan de behoeften van beleggers te voldoen. Ontdek de voordelen van het bezitten van fysiek goud en begin met investeren in uw financiële toekomst!

Disclaimer: Beleggen in goud en zilver brengt risico's met zich mee. De goudprijs kan schommelen, en beleggingen kunnen zowel in waarde stijgen als dalen. Raadpleeg altijd een financieel adviseur voordat u investeringsbeslissingen neemt.