Store in Amsterdam Fast delivery Real-time pricing Secure online payment Big range of products
Toggle Nav

Goud kopen via de bank

goud kopen via de bankDenkt u na over goud kopen via de bank? In dit artikel leest u hoe men tegenwoordig fysiek goud koopt. Belangrijk om te weten: goud kopen via de bank kunt u tegenwoordig bijna nergens meer. Toch is het niet zo moeilijk om een betrouwbare leverancier van goudbaren te vinden, dankzij de opkomst van professionele goudhandelaren zoals Goudpensioen, die zich richten op goudverkoop aan particulieren.  

Hoe koopt men goud via de bank?
Vroeger kon u goud kopen bij uw plaatselijke bankkantoor. Tegenwoordig draait het bij de meeste banken om andere, ontastbare beleggingsvormen. Wie nu een deel van zijn of haar vermogen wenst om te zetten in edelmetaal, brengt geen bezoek meer aan de bank, maar kan terecht bij een bedrijf als Goudpensioen, dat zich volledig richt op de verkoop van beleggingskwaliteit goud.

Goudbaren via de bank kopen
Overweegt u om goudbaren te kopen? Fysieke goudbaren uitgegeven door de bank zijn niet zomaar te koop. Gelukkig betekent dit niet dat u geen ander opties heeft. Veel gangbaarder zijn de goudbaren van wereldberoemde smelters als Umicore, Heraeus en Perth Mint, die allemaal geaccrediteerd zijn door de London Bullion Market Association. Dat maakt goud kopen bij een goudhandelaar als Goudpensioen net zo veilig als vroeger bij uw plaatselijke bankkantoor. 

Alternatieven voor goud kopen via een bank
Als alternatief voor fysieke goudbaren van de bank, kunt u kiezen om uw fysiek goud te kopen bij Goudpensioen. Al ruim een decennium handelt ons bedrijf in beleggingskwaliteit edelmetaal die u snel, veilig en discreet online of in onze winkel kunt kopen. U koopt bij ons uitsluitend baren en munten van erkende smelters en munthuizen. Daarnaast kunt u rekenen op 100% terugkoopgarantie tegen gunstige koersen. Ontdek alle mogelijkheden omtrent goud kopen direct op onze website.

Wat zijn de populairste goudproducten?goud kopen bij bank
De volgende objecten zijn zeer populair onder goudkopers:

  • Beleggingskwaliteit munten als de Maple Leaf en Krugerrand
  • LBMA goudbaren van o.a. Heraeus en Umicore
  • Verzamelbare muntenseries als de Lunar Series III en Queen’s Beasts