Store in Amsterdam Fast delivery Real-time pricing Secure online payment Big range of products
Toggle Nav

Goud kopen in de bank

U overweegt goud te kopen en u wilt dit doen in de bank? In dit artikel leest u hoe fysiek goud kopen tegenwoordig geregeld is. Belangrijk om te weten: goud kopen in de bank is tegenwoordig bijna nergens meer mogelijk. Toch betekent dit niet dat fysiek goud kopen ingewikkeld hoeft te zijn, dankzij professionele goudhandelaren zoals Goudpensioen, is er voor u een betrouwbaar alternatief.

Uw goud kopen in een bank
Wat vroeger vanzelfsprekend leek is nu verleden tijd. Er zijn nog maar weinig banken over die goudbaren of gouden munten leveren aan klanten. Net als bij vele andere banken, draait het bij grote consumentenbanken, bijvoorbeeld Lloyds Bank, om andere, ontastbare beleggingsvormen. Wie nu een deel van zijn of haar vermogen in goud wenst om te zetten, bezoekt niet meer de bank, maar kan terecht bij een bedrijf als Goudpensioen, dat zich volledig richt op de verkoop van beleggingskwaliteit goud.

Goudbaren in de bank kopen
Bent u nog steeds op zoek naar goudbaren in de bank? Er zijn bijna geen banken meer over waar u fysiek goud kunt kopen via de balie. Een veel gangbaarder manier op goudbaren te kopen is om dit te doen bij een gespecialiseerd bedrijf, waar u kunt kiezen voor goudbaren gemaakt van wereldberoemde smelters als Umicore, Heraeus en Perth Mint, die allemaal geaccrediteerd zijn door de London Bullion Market Association. Dat maakt goud kopen bij een betrouwbare goudhandelaar als Goudpensioen net zo veilig als vroeger bij uw plaatselijke bank! Goudbaren kopen via de bank is dus bij de meeste banken verleden tijd.

Dit is uw alternatief voor goud kopen in de bank
Als alternatief voor goud kopen in de bank, kunt u kiezen om fysiek goud en andere edelmetaal te kopen bij Goudpensioen. Al ruim een decennium handelt ons bedrijf in beleggingskwaliteit edelmetaal die u snel, veilig en discreet online of in onze winkel kunt kopen. Uiteraard koopt u bij ons uitsluitend baren en munten van erkende smelters en munthuizen. Daarnaast kunt u rekenen op 100% terugkoopgarantie tegen gunstige koersen. Ontdek alle mogelijkheden omtrent goud kopen direct op onze website.

Wat zijn de populairste goudproducten?
De volgende objecten zijn zeer populair onder goudkopers:

  • Beleggingskwaliteit munten als de Maple Leaf en Krugerrand
  • LBMA goudbaren van o.a. Heraeus en Umicore
  • Verzamelbare muntenseries als de Lunar Series III en Queen’s Beasts