Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Betrouwbaar goud kopen bij banken?

Welke banken verkopen goud?

Wilt u goud kopen bij de SNS Bank, bijvoorbeeld? In dit artikel geven wij antwoord op de vraag 'welke banken verkopen goud?' en leest u wat de mogelijkheden zijn omtrent fysiek goud kopen. Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat goud kopen bij de bank zo goed als onmogelijk is. Bij de SNS Bank kunt u tegenwoordig geen goudbaren kopen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat goud kopen in fysieke vorm een onmogelijke taak is. Dankzij de opkomst van professionele goudhandelaren zoals Goudpensioen, kunt u makkelijk, veilig en discreet aan uw goud komen.

 

Welke banken verkopen goud in Nederland?

Jaren geleden was het voor de meeste mensen vanzelfsprekend om bij de bank goud aan te kopen. Tegenwoordig gaat dit niet meer omdat banken als de SNS zich zijn gaan richten op andere, ontastbare beleggingsvormen. Wilt u nu een deel van uw vermogen omzetten in goud, dan kunt u terecht bij een bedrijf als Goudpensioen, dat zich richt op de verkoop van beleggingskwaliteit goud aan particulieren.

 

Betrouwbare goudbaren kopen

Zoekt u goudbaren uitgegeven door de bank? Dat wordt zeer lastig. Kies daarom voor de meest gangbare optie en koop fysiek goud dat afkomstig is van een wereldberoemde goudsmelter, zoals Umicore, Heraeus en Perth Mint. Deze producenten maken goudbaren van beleggingskwaliteit die geaccrediteerd zijn door de London Bullion Market Association. Zo is goud kopen bij een betrouwbare goudhandelaar als Goudpensioen net zo veilig als vroeger bij de plaatselijke bank!

 

Een alternatief voor goud kopen bij de bank

Nu dat u weet dat vrijwel geen consumentenbank in Nederland goud verkoopt, doet de vraag 'welke banken verkopen goud?' er niet meer toe. U kunt nu terecht bij Goudpensioen. Ons bedrijf handelt al ruim een decennium in beleggingskwaliteit edelmetaal die u snel en secuur online of in de winkel kunt kopen. Uiteraard, u koopt bij ons uitsluitend baren en munten van erkende smelters en munthuizen. Bovendien kunt u rekenen op 100% terugkoopgarantie tegen gunstige koersen. Ontdek alle mogelijkheden omtrent fysiek goud kopen direct op onze website.

 

Wat voor goud kunt u kopen?

Bij Goudpensioen bent u niet beperkt tot slechts enkele goudbaren. U kunt bij ons terecht voor o.a.

  • Beleggingskwaliteit munten en baren
  • Verzamelbare gouden en zilveren muntenseries
  • Platina en palladium