Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

2 gram Kinebar goud met certificaat

De 2 gram Kinebar goud Heraeus heeft een zuiverheid van 999,9 en kent naast het gewicht van twee gram afmetingen van 19,1 bij 11,5 bij 0,5 millimeter. De 2 gram Kinebar goud Heraeus kan over het algemeen snel geleverd worden. Indien er sprake is van een levertijd, dan wordt dat vermeld bij de extra informatie die voor het goudbaartje beschikbaar is.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GBHK2
€ 175,72
  • Koop 10 voor € 175,22 per stuk en bespaar 0.3%
  • Koop 25 voor € 174,72 per stuk en bespaar 0.6%
  • Koop 50 voor € 174,22 per stuk en bespaar 0.9%
  • Koop 100 voor € 173,72 per stuk en bespaar 1.1%
Producent
  • Heraeus

Bijzonder aan de goudbaar is dat deze wordt geleverd met een zogenoemde Good Delivery Status en dat houdt in dat er sprake is van een wereldwijde mogelijkheid tot verhandelen van de 2 gram Kinebar goud Heraeus. Het goud met certificaat van Heraeus is namelijk geaccrediteerd met de LMBA status en dat staat garant voor een wereldwijde erkenning.

2 gram Kinebar goud Heraeus met certificaat

Het goud met certificaat van echtheid in de vorm van de 2 gram Kinebar goud Heraeus wordt in de originele verpakking geleverd. De Heraeus Kinebar onderscheidt zich ten aanzien van de standaard baren goud met certificaat. Het echtheidskenmerk is namelijk direct te zien aan de Kinegram, dat een specifiek diepte-effect teweeg brengt en beschouwd kan worden als een hologram. Dat geeft het goud met certificaat uiteraard direct ook een extra aantrekkelijkheidaspect mee. Bovendien voorkomt het hologram van de 2 gram Kinebar goud Heraeus dat het goud met certificaat op een simpele manier kan worden vervalst.

Goudbaar kopen

Iedereen kan eenvoudig de 2 gram Kinebar goud Heraeus kopen door online een bestelling te plaatsen. Het goudbaartje wordt in de bestelling opgenomen, zodra het bestelproces is afgerond en de betaling is voldaan. Er kan bij het plaatsen van een bestelling van de 2 gram Kinebar goud Heraeus een keuze worden gemaakt voor meer dan één exemplaar. Bij een goudbaar kopen in deze vorm wordt het in verhouding voordeliger als er meerdere exemplaren worden besteld. Dat voordeel is al aanwezig bij het kopen van drie goudbaren van 2 gram Kinebar goud Heraeus en loopt steeds verder op naarmate er meer goudbaren worden gekocht.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantHeraeus
HerkomstDuitsland
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal2 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)11,5
Hoogte (mm)19,1
Dikte (mm)0,5
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2 gram Kinebar goud met certificaat