Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Bij de bank goud kopen

Wilt u bij de bank goud kopen en wilt u weten hoe dat geregeld is? In dit artikel kunt u lezen over de mogelijkheden zijn omtrent goud kopen in fysieke vorm. Maar, allereerst, is het belangrijk om te beseffen dat goud kopen bij de bank bijna nergens meer mogelijk is. U kunt niet meer bij uw plaatselijke bankkantoor goudbaren kopen. Maar daar is gelukkig niet alles mee gezegd. Er zijn tegenwoordig andere manieren om goud aan te kopen. Dankzij de opkomst van professionele goudhandelaren zoals Goudpensioen, kunt u makkelijk, veilig en discreet aan uw goud komen.

Is goud kopen bij de bank mogelijk?
Lang geleden was het heel normaal om goud bij de bank goud te kopen. U liep uw plaatselijke bankkantoor binnen en kon ter plekke een goudbaar kopen. Dat is nu wel anders. Veel banken, zoals de DHB Bank, zijn zich gaan richten op andere, ontastbare beleggingsvormen. Wie nu een deel van zijn of haar vermogen wil omzetten in goud, kan direct terecht bij Goudpensioen, dat zich richt op de verkoop van beleggingskwaliteit goud aan particulieren.

DHB Bank goudbaren kopen
U bent op zoek naar goudbaren uitgegeven door de bank? Dan wordt het een moeizame zoektocht want er is bijna geen consumentenbank meer over die goudbaren verkoopt. Kies daarom voor de meest gangbare optie en koop fysiek goud dat afkomstig is van een wereldberoemde goudsmelter, bijvoorbeeld van Umicore, Heraeus of Perth Mint. Deze producenten maken beleggingskwaliteit goudbaren die geaccrediteerd zijn door de London Bullion Market Association. Zo is goud kopen bij een betrouwbare goudhandelaar als Goudpensioen net zo veilig en vertrouwd als vroeger bij de plaatselijke bank! 

Een alternatief voor goud kopen bij de bank
Nu dat u weet dat u niet langs de bank kunt om goud te kopen, is het tijd om kennis te maken met de voordelen van bij Goudpensioen. Ons bedrijf handelt al ruim een decennium in beleggingskwaliteit edelmetaal die u snel en secuur online of in de winkel kunt kopen. U koopt bij ons uitsluitend goudbaren en munten van erkende smelters en munthuizen. Bovendien kunt u rekenen op 100% terugkoopgarantie tegen gunstige koersen. Ontdek nu alle mogelijkheden omtrent fysiek goud kopen direct op onze website.

Waar let u op bij het kopen van goudbaren?

  • Gewicht van de baren: bedenk in welke hoeveelheden u uw goud mogelijk wilt verkopen in de toekomst.
  • Kies voor een product dat afkomstig is van een smelter met accreditatie door de London Bullion Market Association (LBMA).
  • Bedenk of u een goudbaar wilt met een certificaat, deze zijn vaak iets duurder in aanschaf maar geeft u als koper bevestiging van echtheid op papier.