Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Alternatief voor goud kopen bij de bank

U wilt goud kopen en u wilt het liefst bij een bank goud kopen, bijvoorbeeld de ASN Bank? In dit artikel leest u wat mogelijk is en het alternatief voor goud kopen bij de bank. Wat belangrijk is om te weten: goud kopen bij de bank is tegenwoordig zo goed als onmogelijk is. Bovendien handelt ASN Bank niet in fysiek goud. Toch wil dat niet zeggen dat goud kopen in fysieke vorm een onmogelijk taak is. Door professionele goudhandelaren zoals Goudpensioen, kunt u nu makkelijk, veilig en discreet fysiek goud kopen.

U wilt bij uw bank, bijvoorbeeld bij ASN BANK goud kopen?
Wie vroeger goudbaren wilde kopen, deed dat in de meeste gevallen gewoon bij de bank. Dit is nu wel anders. Tegenwoordig zijn er bijna geen banken meer over die goudbaren verkopen aan particuliere kopers. Deze banken handelen nu in andere, ontastbare beleggingsvormen . Wanneer u uw geld wil omzetten in goud kunt u daarom terecht bij een betrouwbare goudhandelaar als Goudpensioen, dat zich specialiseert in de verkoop van beleggingskwaliteit goud, onder andere in de vorm van goudbaren.

Bank goudbaren kopen
Bent u op zoek naar bank goudbaren? Dan eindigt hier uw zoektocht want deze bank verkoopt geen goudbaren. Kies nu voor baren van wereldberoemde goudproducenten als Umicore, Heraeus en Perth Mint, gemaakt van zuiver goud met een accreditatie van de London Bullion Market Association. Zo kunt u deze baren snel en secuur kopen bij een betrouwbare goudhandelaar. En dat maakt goud kopen bij Goudpensioen net zo veilig als vroeger bij uw plaatselijke bankkantoor! 

Goud kopen bij de bank: de alternatieven
Uw goud kopen bij een bank als de ASN Bank is dus geen optie. Daarom is het tijd om de voordelen te ontdekken van goud kopen bij Goudpensioen. Ons bedrijf handelt al ruim een decennium in beleggingskwaliteit edelmetaal die u veilig en discreet online of in de winkel kunt kopen. Uiteraard, u koopt bij ons uitsluitend goudbaren en munten van erkende smelters en munthuizen. Bovendien kunt u rekenen op 100% terugkoopgarantie tegen gunstige koersen. Ontdek nu alle mogelijkheden omtrent fysiek goud kopen direct op onze website.

Wat voor goud kunt u kopen?
Bij Goudpensioen bent u niet beperkt tot slechts enkele goudbaren. U kunt bij ons o.a. terecht voor

  • Beleggingskwaliteit munten en baren
  • Verzamelbare gouden en zilveren muntenseries
  • Platina en palladium