Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Kangoeroe 2009 gouden munt

Deze 1 troy ounce gouden Australische Kangoeroe 2009 munt is populair onder verzamelaars en geslagen met een 24-karaat goud gehalte. Deze munt weegt 31,1 gram en wordt geleverd in een muntcapsule.

Niet leverbaar

SKU
GMKA1T09

Deze 1 Troy ounce Australian Kangoeroe 2009 is een munt van het puurste goud met een fijnheid van 999.9. Deze munt is een populaire belegging in puur goud, nu beter bekend als de Australië Kangoeroe, en maakte zijn entree op de wereldmarkt in 1986. Toentertijd was deze gouden munt bekend als de Australian Nugget omdat de grootste goudklomp ooit gevonden in Australië er op afgebeeld werd.

Ontwerp van de Kangoeroe 2009
Na 1989 is het ontwerp veranderd naar een afbeelding een kangoeroe – het symbool van Australië. Dit ontwerp wordt jaarlijks telkens geüpdatet en is hierdoor een populaire gouden munt kopen voor onder verzamelaars geworden. De andere zijde van Australische Kangoeroe munt blijft elk jaar onveranderd en bevat het portret van Queen Elizabeth II.

Kenmerken van de Kangoeroe 2009 gouden munt
Het gewicht van de Kangoeroe 2009 wordt uitgedrukt als 1 Troy Ounce. Dit is het standaard meetgewicht van edelmetaal en komt overeen met ongeveer 31,11 gram goud kopen. U ontvangt een munt die wordt geleverd in een muntcapsule. De 1 troy Ounce Australische Nugget is een gouden beleggingsmunt die eigenlijk aan geen enkele verzameling mag ontbreken! Meer gegevens treft u door het tabje “Extra Informatie” te klikken.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2009
Nominale waardeAU$ 100,-
Diameter (mm)32,1
Dikte (mm)2,7
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Kangoeroe 2009 gouden munt