Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

100 gram zilverbaar (LBMA)

Wilt u ook de 100 gram zilverbaar kopen? Deze zilverbaar wordt u aangeboden door een LBMA-geaccrediteerde smelter waardoor de kwaliteit van het zilver gegarandeerd is. Bestel online of in onze winkel. Aanvullende gegevens over dit product treft u onder het tabje "Extra Informatie".

In voorraad

In voorraad

SKU
ZBU100
€ 160,80
  • Koop 10 voor € 160,19 per stuk en bespaar 0.4%
  • Koop 20 voor € 159,59 per stuk en bespaar 0.8%
  • Koop 50 voor € 158,98 per stuk en bespaar 1.1%
  • Koop 100 voor € 158,38 per stuk en bespaar 1.5%

Deze 100 gram zilverbaar is een product afkomstig van een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere LBMA-geaccrediteerde producent. U ontvangt een baar met een zuiverheid van 999/1000 puur zilver. Met een gewicht van 100 gram zilver kunt u uw zilververzameling op een diverse manier uitbreiden. In ons assortiment treft u overigens zilverbaren in een reeks gewichten vanaf, kleine baartjes tot gigantische baren van meerdere kilo’s.

LBMA-kwaliteit 100 gram zilverbaar
Deze zilverbaar wordt geproduceerd door een London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerde smelter. Dit houdt in dat de zuiverheid en het gewicht van het zilver gegarandeerd zijn en dat het product zonder inspectie wereldwijd weer met gemak verhandeld kan worden. Op het baartje zelf treft u de officiele stempels aan van de maker samen met gegevens over de zuiverheid en het gewicht van het zilver.

Bestel nu uw 100 gram LBMA zilverbaar
U koopt eenvoudig en veilig de 100 gram zilverbaar in onze webwinkel. Betalen gaat makkelijk en veilig via internetbankieren. U kunt er ook voor kiezen om uw aankoop direct in onze winkel te doen. Aanvullende gegevens over dit artikel treft u onder het tabje “Extra Informatie”. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal100 gram
Zuiverheid999
Breedte (mm)circa 55
Hoogte (mm)circa 31
Dikte (mm)circa 6
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 gram zilverbaar (LBMA)