1 kilo zilverbaar (LBMA)

U koopt een zilverbaar van 1000 gram ofwel 1 kilo. Deze kilo baar zilver kunt u direct bestellen bij Goudpensioen, online of in de winkel. Als specialist in edelmetalen ontvangt u altijd de hoogste kwaliteit zilver. Voor afmetingen en beschikbaarheid van dit product kunt u op het tabje "Extra Informatie" klikken.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZBU1000G
€ 961,53
  • Koop 10 voor € 959,71 per stuk en bespaar 0%
  • Koop 20 voor € 957,90 per stuk en bespaar 0%
  • Koop 50 voor € 956,08 per stuk en bespaar 1%
  • Koop 100 voor € 954,27 per stuk en bespaar 1%

De 1 kilo zilverbaar is met zorg gegoten en afkomstig van een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerde smelter. Hierdoor hebben deze zilverbaren van 1 kilo de "Good Delivery" status.

Zuiver 1 kilo LBMA zilverbaar
1 kilo zilverbaren bevatten 999 fijn zilver en de baar wordt voorzien van de officiële stempels van de betreffende smelter. Doordat u uitsluitend zilver ontvangt van een LBMA geaccrediteerd producent, is de kwaliteit van het zilver gegarandeerd. Dit betekent dat deze 1 kilo zilverbaar makkelijk weer verkocht kan worden aan professionele edelmetaalinkopers wereldwijd. Uiteraard kunt u uw baar in de toekmost weer aan Goudpensioen verkopen.

1 kilo zilverbaar direct kopen
U kunt de 1 kilo zilverbaar direct bestellen in onze webshop. Voeg dit product toe aan uw winkelwagen en reken veilig af via internetbankieren. Het is tevens mogelijk om zilverbaren direct te kopen in onze winkel. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en huidige beschikbaarheid van deze zilverbaar. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal1 kilogram
Zuiverheid999
Breedte (mm)circa 48 - 40
Hoogte (mm)circa 90 - 82
Dikte (mm)circa 26
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 kilo zilverbaar (LBMA)