Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

250 gram goudbaar Umicore met certificaat

Deze goudbaar heeft een gewicht van 250 gram wordt met de hand gegoten door Umicore. Het gewicht en de zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat) puur goud worden erkend door officiële toezichthouder LBMA. Hierdoor blijft uw goudbaar wereldwijd verhandelbaar. Dit product wordt met de kortste levertijd aangeboden. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor een actuele beschikbaarheid.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GBU250G
  • Koop 5 voor € 18.182,00 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 10 voor € 18.172,00 per stuk en bespaar 0.1%
Producent
  • Umicore

De 250 gram goudbaar van Umicore heeft de hoogste zuiverheid van 999,9 goud. Deze goudbaar wordt nieuw en met de hand gegoten waardoor deze een andere uiterlijk heeft dan de kleinere machinale geperste baren. Smelter Umicore is een erkend producent die onder het toezicht van de London Bullion Market Association (LBMA) handelt. Dit garandeert de kwaliteit en het gewicht van uw goudbaar en betekent dat u overal ter wereld uw belegging weer moeiteloos kunt verkopen.

250 gram goudbaar met certificaat
Vanaf 250 gram worden de goudbaren van Umicore voorzien van een certificaat van echtheid. Dit certificaat wordt eenmalig verstrekt en is uniek met de baar verbonden. Hierop staat dezelfde serienummer als op de goudbaar zelf. De 250 gram goudbaar is zeer compact van vorm en biedt meer financiële flexibiliteit dan een 1 kilo goudbaar. Niet voor niets is deze baar de meest gekochte goudbaar onder de vermogende beleggers.

Koop de 250 gram goudbaar van Umicore
De 250 gram goudbaar van Umicore is eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop. U kunt 24 uur per dag uw order plaatsen tegen actuele prijzen. Vervolgens rekent u veilig af via iDeal of met een spoedoverboeking per bank. Dit product is ook persoonlijk te bestellen in onze winkel. U bent zonder afspraak welkom in onze winkel in Amsterdam om goud te kopen. Door onze nauwe samenwerking met de producent kunnen wij Umicore goudbaren vaak uit voorraad of anders met een zeer korte wachttijd leveren. Voor de huidige beschikbaarheid en aanvullende gegevens over dit product, klikt u op het tabje “Extra Informatie”.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantUmicore
HerkomstBelgië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal250 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)25 / 20
Hoogte (mm)55 / 50
Dikte (mm)10
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:250 gram goudbaar Umicore met certificaat