Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

50 gram zilverbaar (LBMA)

Zilver kopen in de vorm van een 50 gram zilverbaar. Deze zilverbaar wordt geproduceerd door een LBMA-geaccrediteerde smelter. Hierdoor is de kwaliteit van het zilver gegarandeerd 99,9% puur. Voor aanvullende gegevens en de verwachte levertijd van dit product kunt u op het tabje "Extra Informatie" klikken.

Niet leverbaar

SKU
ZBU50

Deze 50 gram zilverbaar is afkomstig van een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere LBMA-geaccrediteerde producent. Dit betekent dat de kwaliteit en het gewicht van uw zilverbaar gegarandeerd is. U koopt een zilverbaar voorzien van de officiële stempels van het smeltbedrijf.

LBMA 50 gram zilverbaar kopen
Wanneer u zilver koopt, wilt u zekerheid. Daarom zijn alle door Goudpensioen verkochte zilverbaren uitsluitend geproduceerd door smelters die door de London Bullion Market Association (LBMA) zijn erkend. Deze organisatie waarborgt de kwaliteit van het zilver die u koopt en garandeert dat uw baren gegarandeerd een 99,9% zilver zuiverheid hebben . Dit maakt het mogelijk om uw zilver met gemak wereldwijd te verhandelen. Uiteraard kunt u uw baartje ook weer aan Goudpensioen verkopen.

Koop de 50 gram zilverbaar online
Zilverbaren van 50 gram kunt u zeer eenvoudig bestellen in onze webwinkel. U voegt deze zilverbaar aan uw winkelwagen toe en rekent vervolgens veilig af via internetbankieren. U kunt er ook voor kiezen om uw aankoop direct in onze winkel te doen. Aanvullende gegevens over dit artikel treft u onder het tabje “Extra Informatie”. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal50 gram
Zuiverheid999
Breedte (mm)circa 46
Hoogte (mm)circa 26
Dikte (mm)circa 4
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50 gram zilverbaar (LBMA)