Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

20 gram zilverbaar (LBMA)

Het dubbele van de 10 gram zilverbaartje is natuurlijk de 20 gram zilverbaartje. Deze zilverbaartje wordt geproduceerd met de hoogste kwaliteit 999 fijn zilver en komt van een LBMA gecertificeerde smelter. Door de "Good Delivery" status blijft uw aankoop wereldwijd verhandelbaar. Voor aanvullende gegevens klikt u op het tabje "Extra Informatie".

Niet leverbaar

SKU
ZBU20

Deze 20 gram zilverbaar is afkomstig van een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere LBMA-geaccrediteerde producent. U koopt een zilverbaar voorzien van de officiële stempels van het smeltbedrijf. Door te kiezen voor een kleine zilverbaar, koopt u flexibiliteit en kunt u uw zilvercollectie op een diverse manier uitbreiden. In ons assortiment treft u zilverbaren in een reeks gewichten tot aan een grote baar van tientallen kilo’s.

20 gram zilverbaar met LBMA “Good Delivery”status
Uw zilverbaar heeft een zuiverheid van 999/1000 zilver en wordt u aangeboden met de "Good Delivery Status" van de London Bullion Market Association (LBMA). Deze accreditatie is een waarborg dat uw zilverproduct wereldwijd weer verhandeld kan worden zonder verdere inspectie.

De 20 gram zilverbaar bestellen
Met de 20 gram zilverbaar koopt u de zekerheid van een met zorg gemaakt, internationaal erkend product. Zilverbaren kunt u direct bij ons bestellen via onze webshop of persoonlijk in onze winkel. Door op het tabje “Extra Informatie” te klikken treft u onder andere informatie over de afmetingen van dit product. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal20 gram
Zuiverheid999
Breedte (mm)circa 39
Hoogte (mm)circa 22
Dikte (mm)circa 2,4
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:20 gram zilverbaar (LBMA)