Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Chinese Panda 2013 gouden munt

De Chinese panda siert deze 1 troy ounce gouden Chinese Panda munt. Verzamelaars waarderen de jaarlijks nieuwe afbeelding op de iconische Chinese Panda munten
Op aanvraag

Op aanvraag

SKU
GMCHPA1T13

De 1 troy ounce Chinese panda munten zijn gouden beleggingsmunten. Deze munten zijn zeer populaire om te beleggen in fysiek goud. De waarde van deze beleggingsmunten wordt bepaald door de netto hoeveelheid puur goud dat de munt bevatten. De Chinese gouden panda wordt geslagen door de Chinese Mint en is de officiële gouden bullion van de Volks Republiek van China. De 1 troy ounce Panda wordt gemunt in diverse Chinese steden, waaronder Beijing, Shenzhen, Shanghai en Shenyang.

Chinese Panda: sinds 1982
De 1 troy ounce Chinese panda wordt sinds 1982 uitgegeven en draag de afbeelding van de bekende Chinese pandabeer. De voorzijde van de panda munt is onveranderlijk en draagt de afbeelding van de bekende ‘’Temple of Heaven’’ afgebeeld. Deze tempel staat in Beijing. De afbeelding op de achterkant van de 1 troy ounce gouden Chinese panda verandert ieder jaar. Alleen in 2001 en 2002 bleef de afbeelding van de Chinese panda hetzelfde.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantShanghai Mint
HerkomstChina
MetaalGoud
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Nominale waardeCNY 500,-
Diameter (mm)32
Dikte (mm)2,7
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdOp aanvraag

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Chinese Panda 2013 gouden munt