Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series III Konijn 2023 gouden munt

De 1 Oz Lunar Series III Konijn 2023 gouden munt van The Perth Mint is geïnspireerd op het Chinese zodiac, deze editie heeft een afbeelding van een konijn op de voorkant. De Lunar Series III munten zijn populair onder verzamelaars vanwege hun schoonheid en waarde, en zijn ook een goede optie voor beleggers die op zoek zijn naar een manier om hun vermogen te beschermen tegen inflatie en andere economische onzekerheden.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GMLU1T23
€ 2.456,61
  • Koop 10 voor € 2.451,61 per stuk en bespaar 0.2%
Producent
  • The Perth Mint

De 1 Oz Lunar Series III Konijn 2023 is een vakkundig geslagen gouden munt met een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram). De munt is gemaakt van 999,9 goud en is onderdeel van The Perth Mint's Lunar Series, een reeks munten die zijn geïnspireerd op het Chinese zodiac. Het jaar 2023 staat in het teken van het Konijn. De voorzijde van de munt toont een afbeelding van een konijn, terwijl de achterzijde de kenmerkende afbeelding van Koningin Elizabeth II toont.

Het verhaal achter 1 troy ounce Lunar Series III Konijn 2023

In de Chinese astrologie is het Lunar Konijn een van de dieren die behoren tot de twaalf dieren van de Chinese astrologische cyclus. Deze twaalf dieren worden gebruikt om de jaren te benoemen in een cyclus van twaalf jaar. Elk jaar is verbonden met een specifiek dier. Om deze reden is deze gouden munt een mooie optie voor verzamelaars van edelmetalen of voor iemand die geïnteresseerd is in de Chinese dierenriem. De munt geeft een springend konijntje weer samen met het Chinese teken voor dit diertje en het jaartal 2023.

De Lunar Series III gouden munten

De Lunar Series III van The Perth Mint is een reeks gouden en zilveren munten die wordt geproduceerd door de Perth Mint in Australië. De munten zijn geïnspireerd op het Chinese zodiac en hebben elk een afbeelding van een dier uit het zodiac op de voorkant, zoals de konijn, de slang of de tijger. De munten zijn gemaakt van hoge kwaliteit goud en zilver en zijn populair onder verzamelaars vanwege hun bijzondere ontwerpen, waarde en gelimiteerde oplage.

Koop direct de 1 Oz Lunar Series III Konijn 2023 gouden munt

Wilt u ook gouden munten kopen, zoals deze 1 Oz Konijn 2023 gouden munt? Plaats direct uw bestelling in onze webwinkel en reken veilig en vertrouwd af. Met haar hoge kwaliteit en aantrekkelijke ontwerp, is dit muntje een goede keuze voor zowel verzamelaars als beleggers.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2023
Oplage30.000
Nominale waardeAU$ 100,-
Diameter (mm)32
Dikte (mm)2,5
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series III Konijn 2023 gouden munt