Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Kilo Cook Islands zilver muntbaar

De 1 kilo zilver Cook Islands muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de Cook Islands. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Niet leverbaar

SKU
ZMCOIS1000

Wilt u zilveren muntbaren kopen? Zie onze uitgebreide assortiment Zilveren Muntbaren .

De 1 kilo zilver muntbaar is een product van de Cook Islands en wordt gegoten in 99,9% puur zilver. Een muntbaar is een hybride van een zilverbaar en een zilveren munt. De vorm van een muntbaar is het beste te vergelijken met een zilverbaar die is voorzien van een officiële muntstempel en geldt daarom ook als wettig betaalmiddel. Een belangrijk verschil is dat er geen 21% BTW wordt geheven over de muntbaar, wat anderzijds wel nog steeds van toepassing is op de reguliere zilverbaren. Dit biedt een uitstekende mogelijkheid om als particulier grote partijen zilver aan uw collectie toe te voegen zonder hoge kosten.

1 Kilo muntbaar van de Cook Islands
Deze 1 kilo muntbaar is wordt namens de Cook Islands in Duitsland vervaardigd door edelmetaalbedrijf Heimerle Meulemans. Zij zijn al jaren specialist in het produceren van goud- en zilverproducten en zijn een van grootste Europese bedrijven op dit gebied. De muntbaren zijn bovendien op strenge wijze gekeurd door de London Bullion Market Association (LBMA). Deze organisatie heeft de muntbaren van de Cook Islands de Good Delivery Status toegekend. Dit keurmerk betekent dat de kwaliteit van uw aankoop is gewaarborgd en dat uw muntbaar over de hele wereld verhandelbaar blijft.

Cook Islands zilveren muntbaar kopen
Een muntbaar is de ideale toevoeging aan uw zilverportefeuille. De combinatie tussen zilverbaar en zilvermunt biedt een uitgelezen kans om een bijzonder product in uw verzameling op te nemen. De 1 kilo zilver muntbaar bestelt u makkelijk en veilig via onze webshop. Met enkele klikken voegt u de muntbaar toe aan uw winkelwagen en rekent u secuur af via internetbankieiren of een spoed overboeking. Voor de levering kunt u kiezen om uw pakket te laten bezorgen via verzekerde post, of om deze zelf op te halen in Amsterdam.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantHeimerle Meule
HerkomstCook Islands
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal1 kilogram
Zuiverheid999
JaarDiverse
Nominale waardeCI$ 30,-
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Kilo Cook Islands zilver muntbaar