Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Zilver granulaat (1 KG)

Koop nu zilver granulaat per kilo: per eenheid bestelt u 1 kilo zilver. De puurste vorm van zilver en uitsluitend geleverd door een LBMA geaccrediteerde smelter. Op zilver granulaat is BTW van toepassing.

In voorraad

In voorraad

SKU
GRAG1K
€ 1.287,09
  • Koop 5 voor € 1.284,67 per stuk en bespaar 0.2%
  • Koop 10 voor € 1.282,25 per stuk en bespaar 0.4%
  • Koop 25 voor € 1.279,83 per stuk en bespaar 0.6%
  • Koop 50 voor € 1.277,41 per stuk en bespaar 0.8%
  • Koop 100 voor € 1.274,99 per stuk en bespaar 0.9%

Zilver granulaat wordt onder andere gebruikt om zilverbaren te gieten. Omdat granulaat makkelijk is om te verwerken, wordt het door edelsmeden gebruikt voor de productie van sieraden. Het granulaat bestaat uit kleine korreltjes zilver van verschillende groottes. De zuiverheid van het zilver betreft 999/1000.

Zilver granulaat: het zuiverste zilver
Zilver granulaat is een product dat gevormd wordt tijdens het raffinageproces. Het granulaat komt tot stand wanneer vloeibare zilver in koud water wordt gegoten. Zo ontstaan er kleine deeltjes zilver met een organische vorm en van verschillende grootte. De meest gebruikelijke toepassing van zilver granulaat is om er zilverbaren mee te maken. Ook wordt zilvergranulaat gebruikt in sieraden en als een voor industriële doeleinden.

Koop Zilver Granulaat
Wij verkopen zilver granulaat in eenheden van 1 kilo. Het granulaat wordt geleverd van een LBMA geaccrediteerde smelter. Houd u er wel rekening mee dat er op zilver granulaat het hoge BTW-tarief van toepassing is – dit is al berekend in de prijs die u hier ziet. Plaats vandaag nog uw bestelling via onze webshop of kom persoonlijk langs in onze winkel in Amsterdam. Overige gegevens over dit product treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een hoesje
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal1 kilogram
Zuiverheid999
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zilver granulaat (1 KG)