Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

500 gram zilverbaar (LBMA)

Deze 500 gram zilverbaar is gegoten in 99,9% puur zilver door een LBMA-geaccrediteerde smelter. Dooordat deze zilverbaar u aangeboden wordt met een "Good Delivery Status" is dit zilverproduct makkelijk te verhandelen overal te wereld. U kunt aanvullende gegevens over dit product onder het tabje "Extra Informatie".

In voorraad

In voorraad

SKU
ZBU500G
€ 603,17
  • Koop 10 voor € 601,96 per stuk en bespaar 0.2%
  • Koop 20 voor € 600,75 per stuk en bespaar 0.4%
  • Koop 50 voor € 599,54 per stuk en bespaar 0.6%
  • Koop 100 voor € 598,33 per stuk en bespaar 0.8%

Deze 500 gram zilverbaar is gegoten in 99,9% puur zilver door een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere LBMA-geaccrediteerde producent. Dit betekent dat de kwaliteit van het zilver door de London Bullion Market Association (LBMA) gegarandeerd is door middel van een "Good Delivery" status. Door deze status kan uw zilverbaar makkelijk wereldwijd verhandeld worden. Uiteraard kunt u uw baar aan Goudpensioen terugverkopen.

500 gram LBMA zilverbaar van 999 zilver
De zilverbaar van 500 gram wordt aangeboden met een zuiverheid van 999/1000. Dit product is volgens de strenge LBMA richtlijnen geproduceerd en bevat hierdoor van de hoogste kwaliteit zilver. LBMA zilverbaren zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten waaronder de populaire 1 troy ounce, 100 gram en 1 kilo uitvoeringen.

Koop de 500 gram LBMA zilverbaar
De 500 gram LBMA zilverbaar kunt u meteen aan uw zilververzameling toevoegen door deze direct in onze webshop te bestellen. U bent ook welkom om zilverbaren persoonlijk aan te schaffen zonder afspraak op ons adres in Amsterdam. Kijk voor aanvullende gegevens en de beschikbaarheid van dit product onder het tabje “Extra Informatie”. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal500 gram
Zuiverheid999
Breedte (mm)circa 40 - 34
Hoogte (mm)circa 69 - 63
Dikte (mm)circa 20
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:500 gram zilverbaar (LBMA)