Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

5 kilo zilverbaar (LBMA)

Koop direct de 5 kilo zilverbaar gegoten in de hoogste kwaliteit zilver. Deze zilverbaar is geproduceerd door een smelter met een accreditatie van de London Bullion Market Association (LBMA). Hierdoor is de 999/1000 zuiverheid gegarandeerd en is uw baar wereldwijd makkelijk te verhandelen. Zie het tabje “Extra Informatie” voor alle specificaties en plaats uw bestelling.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
ZBU5000G
€ 5.689,86
  • Koop 5 voor € 5.683,81 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 10 voor € 5.677,76 per stuk en bespaar 0.2%
  • Koop 20 voor € 5.671,71 per stuk en bespaar 0.3%
  • Koop 50 voor € 5.665,66 per stuk en bespaar 0.4%

De 5 kilo zilverbaar is een grote baar dat afkomstig is van een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerde smelter. Dit betekent dat deze zilverbaren u aangeboden worden onder de "Good Delivery" status. Dat maakt uw 5 kilo zilverbaar makkelijk weer te verkopen aan professionele inkooporganisaties wereldwijd. Uiteraard kunt u uw baar in de toekmost weer aan Goudpensioen verkopen.

Koop 5 kilo LBMA zilverbaar van 999 zuiver zilver
Deze grote baar wordt gegoten in puur zilver volgens de strenge richtlijnen van de LBMA. Zo is de zuiverheid van 999/1000 gegarandeerd. Dit betekent dat het baar uit 99,9% puur zilver bestaat. Tevens is het zilver voorzien van officiële stempels van de smelter. In ons assortiment treft u ook zilverbaren in andere gewichten, zoals de populaire 1 troy ounce zilverbaar, 50 gram zilverbaar en de 1 kilo zilverbaar.

De 5 kilo zilverbaar kopen
U koopt direct en veilig deze 5 kilo zilverbaar door deze in onze webshop te bestellen. Voeg dit artikel aan uw winkelwagen toe en reken vervolgens af via internetbankieren. Tevens kunt u persoonlijk een bestelling voor zilverbaren in onze winkel plaatsen. Voor beschikbaarheid en afmetingen van dit product, klikt u op het tabje “Extra Informatie”. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantUmicore
HerkomstBelgië
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal5 kilogram
Zuiverheid999
Breedte (mm)72 - 55
Hoogte (mm)165 - 149
Dikte (mm)51
VerpakkingGeen
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:5 kilo zilverbaar (LBMA)