Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series II Koe 2009 zilveren munt

De 1 oz Lunar Koe zilveren munt is uitgegeven in het jaar 2009 wat volgens Chinese astrologie in het teken staat van de koe. Deze munt kent een zuiverheid van 999/1000 zilver en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram) edelmetaal.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN1T09
€ 86,05
Producent
  • The Perth Mint

De wereld befaamde Perth Mint in Australië staat bekend om het uitbrengen van verzamelmunten van zeer hoge kwaliteit. Zo ook deze zilveren 1 Oz Lunar Koe 2009. Opgericht in 1899 als onderdeel van de Britse Royal Mint en verzelfstandigd in 1970, kan men bogen op een grote historie. Een van de grootste successen van de Perth Mint is de Lunar Serie gouden en zilveren verzamelmunten. De serie is gebaseerd op de 12-jarige cyclus van de Chinese maankalender.

De 1 Oz Lunar Koe 2009: een belegging in zilver
De zilveren munten van de Australische Perth Mint worden wereldwijd gebruikt als belegging in edelmetaal. Het gewicht van de zilveren Lunar Koe 2009 is 1 troy ounce (31,1 gram) en heeft een zuiverheid van 999/1000. De munten van de Perth Mint staan bekend om hun hoge kwaliteit en de hoge zuiverheid. De oplage van de zilveren munten van de Lunar Serie is beperkt waardoor de munten ook voor verzamelaars zeer aantrekkelijk zijn geworden. Op alle munten staat op de keerzijde het portret van koningin Elizabeth II afgebeeld.

Eigenschappen van de 1 Oz Lunar Koe 2009
De zilveren Lunar Koe 2009 is afkomstig uit de tweede serie van Lunar munten die een 12-jarige cyclus kennen. De 1 Oz Lunar Koe 2009 staat symbool voor het tweede jaar van deze cyclus. Aan hen die in dit jaar zijn geboren worden de eigenschappen hard werken, principieel, zachtaardig en geduldig toegekend. De gouden en zilveren munten van de Lunar Series zijn de meest succesvolle collecties van de Perth Mint tot op de dag van vandaag.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2009
Oplage300.000
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)45,1
Dikte (mm)2,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series II Koe 2009 zilveren munt