Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

100 gram platinabaar (LPPM)

Een 100 gram platinabaar kopen is een uitstekende investering. Goudpensioen levert platinabaren van 100 gram van verschillende producenten, zoals Umicore. De actuele beschikbaarheid maakt dat de baren van diverse fabrikanten afkomstig kunnen zijn, maar wel altijd met de garantie dat de platinabaar nieuw en door een LPPM geaccrediteerd bedrijf geleverd wordt. Daarbij wordt bovendien de vrije verhandelbaarheid en het gehalte en zuiverheid gegarandeerd.

In voorraad

In voorraad

SKU
PTB100
€ 3.963,67
  • Koop 5 voor € 3.951,57 per stuk en bespaar 0.3%
  • Koop 10 voor € 3.939,47 per stuk en bespaar 0.6%

De 100 gram platinabaar is van zuiver platina vervaardigd en wordt nieuw gegoten door een van de bekende producenten die over een LPPM accreditatie beschikken. De baren van 999,50 puur platina met een gewicht van honderd gram zijn daardoor wereldwijd te verhandelen. Het investeren in een 100 gram platinabaar is ideaal voor degene die zich voor het eerst bezighoudt met beleggen in fysiek platina, maar ook gevestigde investeerders kunnen een 100 gram platinabaar of meerdere platinabaren aanschaffen om zo het rendement te vergroten. Op de afbeelding is een voorbeeld te zien van een 100 gram platinabaar van Umicore.

Kenmerken 100 gram platinabaar
Naast het gewicht van de 100 gram platinabaar beschikken de platinabaren van de beschikbare fabrikanten over een algemeen kenmerk. De kleur van platina is namelijk opvallend wit met een zilvergrijze glans. Wie wil investeren in fysiek platina heeft de mogelijkheid om meerdere platinabaren van 100 gram aan te schaffen. De baren kunnen dan elk gewenst moment afzonderlijk van elkaar worden verhandeld, zodat niet in één keer een baar van bijvoorbeeld 500 gram verhandeld hoeft te worden. De 100 gram platinabaren lenen zich wat dat betreft voor een spreiding van rendement. Overigens staan de prijzen per platinabaar inclusief btw vermeld.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt geleverd van een LPPM producent.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalPlatina
Gewicht van edelmetaal100 gram
Zuiverheid999,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 gram platinabaar (LPPM)