Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

50 gram palladiumbaar (LPPM)

De 50 gram palladium baar is online te bestellen bij Goudpensioen en zal nieuw gegoten worden door een van de bekende LPPM geaccrediteerde producenten. De palladiumbaren zijn van puur palladium met een zuiverheid van 999,5. De 50 gram baar van palladium is door de accreditatie over de hele wereld zonder belemmering te verhandelen.

Niet leverbaar

SKU
PDB50
  • Koop 5 voor € 2.418,50 per stuk en bespaar 0.5%

De 50 gram palladiumbaar is van puur palladium en kent een zuiverheid van 999,5. Er zijn diverse fabrikanten die de palladium baren met een gewicht van 50 gram kunnen vervaardigen. U ontvangt een nieuw gegoten 50 gram palladiumbaar van een van deze fabrikanten. Om welke fabrikant dit gaat, is afhankelijk van de actuele beschikbaarheid. Wij geven altijd de garantie dat uw baar van een fabrikant afkomstig is die door de London Platinum and Palladium Market (LPPM) is geaccrediteerd.

Kenmerken 50 gram palladiumbaar
Het meest kenmerkende van de 50 gram palladiumbaar is de zachte zilverwitte kleur van het materiaal. Palladium kent een lage dichtheid en een laag smeltpunt en is daardoor eenvoudig te bewerken. De sterkte en de hardheid van het materiaal nemen snel toe bij een lage temperatuur. De zichtbare kenmerken van de 50 gram palladiumbaar verschillen per fabrikant. Zo heeft elke producent een eigen logo of merknaam dat afgebeeld staat op de baar.

Koop direct uw 50 gram palladiumbaar
U kunt direct uw bestelling plaatsten voor de 50 gram palladiumbaar. Kies voor verzending naar uw adres of om uw product zelf af te halen in onze winkel. Aanvullende gegevens met betrekking tot dit product zijn te vinden door het tabje “Extra Informatie” aan te klikken.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalPalladium
Gewicht van edelmetaal50 gram
Zuiverheid999,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50 gram palladiumbaar (LPPM)