Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

100 gram palladiumbaar (LPPM)

Koop ook een 100 gram palladiumbaar om van de voordelen van een gespreid risico in edelmetalen als goud en platina te profiteren. De 100 gram palladiumbaren worden door uiteenlopende fabrikanten nieuw geproduceerd met de zekerheid dat de baren van een LPPM geaccrediteerde smelterij afkomstig zijn. De Good Delivery Status van de 100 gram palladiumbaar houdt een wereldwijde vrije verhandelbaarheid in. De baren kunnen in de toekomst op elk gewenst moment worden ingewisseld.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
PDB100
€ 4.805,56
  • Koop 5 voor € 4.781,36 per stuk en bespaar 0.5%

De 100 gram palladiumbaar biedt investeerders een uitstekende mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van gespreide beleggingen in edelmetaal. De aanschaf van deze 100 gram palladiumbaar houdt een garantie in op een wereldwijde verhandelbaarheid van de baar. Dat komt namelijk doordat er een garantie wordt gegeven in de vorm van de London Platinum and Palladium Market (LPPM) accreditatie waar de verschillende fabrikanten over beschikken. U ontvangt altijd een nieuw gegoten baar afkomstig van een willekeurige LPPM smelter. Deze zekerheid maakt dat er geen drempel aanwezig is om te investeren in de palladium baar.

Kenmerken 100 gram palladiumbaar
De palladiumbaar heeft een gewicht van 100 gram en vertegenwoordigt daarmee een hoge waarde. Een opvallend kenmerk van de baren is de zilverwitte kleur van het palladium. Op de 100 gram palladiumbaar is altijd het merk van de fabrikant zichtbaar die de baar nieuw heeft gegoten nadat er opdracht tot bestelling is gegeven. Op de afbeelding in het voorbeeld is het merk Umicore zichtbaar en staat er verder een vermelding op van 100g en de zuiverheid van 999,5 van het edelmetaal palladium. Bij Goudpensioen wordt de 100 gram palladiumbaar tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden net als de palladiumbaren die een lager of hoger gewicht kennen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt geleverd van een LPPM producent.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalPalladium
Gewicht van edelmetaal100 gram
Zuiverheid999,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 gram palladiumbaar (LPPM)