Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Monsterbox 1 Oz Oostenrijks Wiener Philharmoniker zilveren munten (500 x 1 Troy Ounce)

Koop hier een gevulde monsterbox van Wiener Philharmoniker munten. 500 x 1 Troy Ounce puur zilveren munten uit Oostenrijk. Deze munten worden geleverd in een monsterbox van 25 tubes. In elke tube zitten er 20 zilveren munten van 1 troy ounce (31,1 gram). Voeg dit product aan uw winkelwagen toe en reken makkelijk en veilig af.

Niet leverbaar

SKU
ZMWIPH1MB

Een monsterbox van de Wiener Philharmoniker. U koopt een totaal van 500 x 1 Troy Ounce puur zilveren munten uitgegeven door de Oostenrijkse munt. Deze munten worden geleverd in een monsterbox dat bestaat uit 25 tubes voor optimaal opberg gemak. In elke tube treft u 20 zilveren munten van 1 troy ounce (31,1 grams).

Makkelijk opbergen met de Wiener Philharmoniker Monsterbox
Voor beleggers van grote partijen zilveren munten is deze speciale Monsterbox verkrijgbaar. Deze opbergdoos is speciaal ontworpen om 500 Wiener Philharmoniker munten in te bewaren. Deze munten zijn verkrijgbaar in tubes van 20 munten. In de Monsterbox passen er precies 25 tubes en dus ruimte voor 15,55 kilo zilver!

Wiener Philharmoniker Monsterbox kopen
De Monsterbox komt van de smelter Munze Osterreich en biedt u een voordelige en makkelijke manier om zilveren munten te kopen. Plaats nu uw bestelling via onze webshop.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een originele bewaardoos.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantMünze Österreich AG
HerkomstOostenrijk
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2022
Nominale waarde1,50 Euro per stuk
Diameter (mm)37
Dikte (mm)3
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monsterbox 1 Oz Oostenrijks Wiener Philharmoniker zilveren munten (500 x 1 Troy Ounce)