Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

50 gram Perth Mint goudstaaf met certificaat

De 50 gram Perth Mint goudbaar wordt geleverd met certificaat van echtheid , is individueel verpakt en verzegeld en komt met een uniek serienummer en handtekening van de chief Assayer van de Perth Mint Australia.
Vooral in tijden van financiële onzekerheid biedt fysiek goud veiligheid. De 50 gram Perth Mint goudbaar biedt particuliere beleggers een aantrekkelijke manier om te investeren in een relatief kleine hoeveelheid goud wat is vrijgesteld van BTW.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GBP50
€ 3.716,08
  • Koop 5 voor € 3.713,08 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 10 voor € 3.710,08 per stuk en bespaar 0.2%
Producent
  • The Perth Mint

50 gram Perth Mint goudbaar
De 50 gram Perth Mint goudbaar, ook wel “Kangaroo goudbaar “ is zorgvuldig geslagen van 99,99% zuiver goud. Elke gouden baar is voorzien van het logo van de respectabele Perth Mint - een zwarte zwaan - op de voorkant. De achterkant van elke goudbaar  is versierd met een zich herhalend patroon van een stilistisch afgebeelde  kangoeroe. De kangoeroe staat  natuurlijk wereldwijd bekend als symbool van Australië.
De Perth Mint is een dochteronderneming van Gold Corporation (GC), een staatsbedrijf dat eigendom is van de Western Australian Government. De Perth Mint, opgericht in 1899 als tak van de Koninklijke Munt in Groot-Brittannië, produceert al meer dan 100 jaar gouden munten en goudbaren.

Veilig 50 gram Perth Mint goudbaren kopen
Deze 50 gram Perth Mint goudbaar wordt geleverd met een zeer indrukwekkende beveiligingsfunctie de ‘Certicard’. Deze biedt een unieke bescherming tegen misbruik, namaak en beschadiging.
De Certicard wordt al jarenlang met veel succes gebruikt om andere kostbare materialen zoals diamant te beschermen. Wanneer deze gesealde verpakking geopend wordt, verschijnt de tekst “seal broken”. Voor verzamelaars en investeerders, is deze unieke verpakking van de Perth Mint 50 gram goudbaren een veilig idee! Op deze card staat een uniek serienummer, de specificaties en de handtekening van de  ‘chief Assayer ‘ van de Perth Mint.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal50 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)27
Hoogte (mm)47
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50 gram Perth Mint goudstaaf met certificaat