Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

100 gram Perth Mint goudstaaf met certificaat

Met de 100 gram Perth Mint goudbaar levert de Perth Mint uit Australië weer een nieuw gouden topproduct voor spaarders en investeerders. De 100 gram 99,99% zuivere Perth Mint goudbaar biedt u de mogelijkheid om op een voordelig en veilige manier fysiek goud aan uw portefeuille toe te voegen.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GBP100
€ 7.392,33
  • Koop 5 voor € 7.388,33 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 10 voor € 7.384,33 per stuk en bespaar 0.1%
Producent
  • The Perth Mint

100 gram Perth Mint goudbaar
De Perth Mint is een wereldwijd toonaangevende goudraffinaderij en producent van goudbaren, gouden en zilveren munten. Elke goudbaar heeft het logo van de Perth Mint op de voorkant.
De achterkant is gedecoreerd met een patroon van springende kangoeroes, de wereldwijd bekende buideldieren van het Australische binnenland. U kunt deze goudbaren, met hedendaagse uitstraling,  nu kopen in de volgende gewichten:  5 gram, 10 gram, 20 gram, 1 troy ounce, 50 gram, 10 Oz en 100 gram.

De Perth Mint goudbaar: een veilige investering
Iedere 100 gram Perth Mint goudbaar is individueel verpakt en verzegeld in een extra veilige “certicard”. De certicard is afgesloten met de lichtgevende UV Tekst ‘Seal’. Dit verzekert elke koper dat er niet met de goudbaar is geknoeid sinds de verzending vanaf de Perth Mint.
Deze verpakking met het unieke beveiligingssysteem wordt al succesvol gebruikt bij de handel in diamanten. De 100 gram Perth Mint goudbaren hebben allen een uniek serienummer en gaat vergezeld van de officiële handtekening van de ‘chief Assayer’ van de Perth Mint.
Met de aanschaf van de gecertificeerde 100 gram Perth Mint goudbaar, bent u verzekerd van een verstandige en veilige investering in fysiek goud. Over beleggingsgoud wordt geen BTW geheven.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal100 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)27
Hoogte (mm)47
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 gram Perth Mint goudstaaf met certificaat