Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

5 Oz Lunar Series II Hond 2018 zilveren munt

De 5 Oz Lunar Hond 2018 zilver munt is onderdeel van de zeer populaire Lunar Serie II. Het jaar 2018 staat helemaal in het teken van de hond die op deze munt is gedrukt. De munt wordt in een originele capsule geleverd en bevat zilver met een gehalte van 999/1000 en een gewicht van 5 troy ounce (155,5 gram). Meer informatie treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMLUN5T18

De 5 Oz Lunar Hond 2018 zilveren munt maakt deel uit van de zeer populaire Lunar Series II muntenserie. Zoals we gewend zijn van de voorgaande jaren, wordt deze munt uitgebracht met een speciaal ontwerp voor het jaar van uitgave. Daarnaast is deze 5 Oz Lunar Hond 2018 geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en weegt deze munt precies 5 troy ounce (155,5 gram).

Ontwerp van de 5 Oz Lunar Hond 2018
De Lunar series wordt jaarlijks uitgegeven door Perth Mint en is bekend om het gedetailleerd ontwerp van de munten. Het is geïnspireerd door symbolen uit het Chinese dierenriem waarin elk jaar uit de 12-jarige cyclus door een specifiek dier wordt vertegenwoordigd. In het jaar 2018 staat dit ontwerp volledig in het teken van het elfde symbool uit deze cyclus: de hond. Op deze zilveren munt wordt een hond met pup afgebeeld met daaronder de tekst “Year of the Dog”.

De 5 Oz Lunar Hond 2018 munt in het zilver kopen

U koopt de 5 Oz Lunar Hond 2018 munt direct in onze webshop. Deze zilveren munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via Perth Mint. Deze munt kan eenvoudig besteld worden in onze webshop of in onze winkel in Amsterdam. Gegevens over onder andere de afmeting, herkomst en nominale waarde van deze zilveren Lunar Hond 2018 munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 155,5 gram | 5 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2018
Oplage 12.778
Nominale waarde AU$ 8
Diameter (mm) 65,6
Dikte (mm) 5,8
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:5 Oz Lunar Series II Hond 2018 zilveren munt