Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

5 Oz Lunar Series II Draak 2012 zilveren munt

De 5 Oz Lunar Draak is een zilveren uigegeven door de Australische Perth Mint en geheel in het teken van de Chinese dierenriem. Deze munt is geslagen in zilver met een 999/1000 zuiverheid en een gewicht van 155.5 gram.

Niet leverbaar

SKU
ZMLUN5T12
Producent
  • The Perth Mint

De 5 Oz Lunar Draak 2012 Zilver is een bijzondere munt van het munthuis Perth Mint: een munthuis dat al vele jaren gespecialiseerd is in het slaan van de beste kwaliteit munten met een bijzonder ontwerp. De 5 Oz Lunar Draak 2012 Zilver is onderdeel van de Lunar serie: een serie die gebaseerd is op de Chinese dierenriem en ieder jaar met een geheel nieuwe munt op de markt verschijnt. Voorbeelden van dieren die in de Lunar serie terugkomen, zijn de geit, het paard, het konijn, de slang en de tijger.

Bijzondere kenmerken van de 5 Oz Lunar Draak
De 5 Oz Lunar Draak 2012 zilveren munt staat geheel in het teken van de Lunar Draak. Dit is een bijzondere en zeer sierlijke draak die in China wordt geassocieerd met wijsheid en geluk. De afbeelding van de Lunar Draak is door Perth Mint in alle nauwkeurigheid op de munt uitgewerkt, waardoor de details van de afbeelding goed zichtbaar zijn en de afbeelding er realistisch uit ziet.

5 Oz Lunar Draak – hoog kwaliteit zilver
De zilveren 5 Oz Lunar Draak munt een hoge zuiverheid van 999/1000 zilver, waardoor de munt tot de top zilveren munten van de wereld behoort. Het gewicht van de munt is 5 Troy Ounce en dit komt overeen met een gewicht van 155,5 gram. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal155,5 gram | 5 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2012
Nominale waardeAU$ 8
Diameter (mm)65,6
Dikte (mm)5,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:5 Oz Lunar Series II Draak 2012 zilveren munt