Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Troy Ounce (31,1 gram) goudbaar Umicore

U koopt een nieuw gegoten Umicore 1 Troy Ounce goudbaar. Deze goudbaar heeft een gewicht van 31,1 gram en een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Uw aankoop blijft overal ter wereld verhandelbaar door de toegewezen “Good Delivery Status” van de LBMA. Deze goudbaar wordt u aangeboden met de kortste levertijd. Bekijk de actuele beschikbaarheid onder het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
GBU31.1
Producent
  • Umicore

De Troy Ounce goudbaar is de meest verkochte gewichtsklasse. Deze baar bevat zuiver goud met een gewicht van 31,1 gram. Smelter Umicore is al vele jaren een van de grootste leveranciers van goudbaren. Dit bedrijf wordt volledig erkend door de London Bullion Market Association (LBMA) waardoor alle Umicore goud- en zilverproducten voorzien zijn van een “Good Delivery Status”. Dit betekent dat uw goudbaar overal ter wereld verhandeld kan worden zonder inspectie.

Goudbaar kopen van 1 Troy Ounce
De massa van edelmetaal wordt vandaag de dag nog steeds voornamelijk uitgedrukt in Troy Ounces. Het “ons” (ounce) is een gewichtsmaat die wortels heeft in het Romeinse tijdperk. De term “troy” werd echter in de 14e eeuw voor het eerst gebruikt. Kopers van edelmetalen weten dat de goudkoersen zowel in kilo’s als in Troy Ounces uitgedrukt worden. Met het kopen van deze goudbaar kunt u dus een direct en zonder rekensommen een waardebepaling maken wanneer u naar de huidige goudprijs kijkt.

1 Troy Ounce goudbaar bestellen
De 1 Troy Ounce hoort thuis in elke verzameling. Met goudbaren van dit gewicht kunt u eenvoudig en secuur goud sparen. Een bestelling is zo geplaatst: plaats dit product meteen in uw winkelwagen en reken meteen veilig af. U kunt er vervolgens voor kiezen om uw aankoop via verzekerde post te ontvangen of om deze zelf op te halen. Dit product kunt u ook direct en zonder afspraak in onze winkel kopen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor gegevens over de afmeting en actuele beschikbaarheid van de 1 Troy Ounce goudbaar.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantUmicore
HerkomstBelgië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)42
Hoogte (mm)24
Dikte (mm)1,7
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitGecirculeerd
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Troy Ounce (31,1 gram) goudbaar Umicore